Özbey' Gelin Mahallemiz İçin El Ele Verelim'

Yeşilyurt İlçesinin önemli Kadim Mahallelerinden Hıroğlu Mahallesine Muhtar adayı olan Savaş Özbey' Mahallemizi Birlikte Yönetelim, Gelin El Ele verelim Hıroğlu Mahallemizi ayağa kaldıralım'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Yeşilyurt İlçesinin önemli Kadim Mahallelerinden Hıroğlu Mahallesine Muhtar adayı olan Savaş Özbey” Mahallemizi Birlikte Yönetelim, Gelin El Ele verelim Hıroğlu Mahallemizi ayağa kaldıralım” dedi. 

          Yeşilyurt’un önemli eşraflarından Siyasetçi ve işadamı, herkesin tanıdığı güvendiği sözüne itimat edilen Savaş Özbey Hıroğlu Mahalle sakinlerinin muhtar adaylığı isteğine sıcak bakarak adaylığını açıklaması memnuniyetle karşılandı.

           Yıllardır Yeşilyurt ilçesi için her konuda elini taşın altına koyan, Yeşilyurt’ta doğdum, Yeşilyurt’ta yaşıyorum, Mutluyum diyen Hizmet adamı Hıroğlu Mahalle Muhtar adayı Savaş Özbey” Mahallemiz sakinleri ve büyüklerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda Rabbim nasip ederse 31 Mart yerel seçimlerinde Hıroğlu Mahallesi Muhtarlığına aday olmaya karar verdik.

          6 Şubat’ta yaşanan depremlerde en fazla yıkımın ve hasarın olduğu ilçemizde Hıroğlu Mahallemizin geçtiği bu zor günlerde mahallemizin sakinlerinin sorunlarını biliyorum inşallah hep birlikte adaletli bir şekilde çözeceğime inanıyorum.

          Yerel seçimlerde Hıroğlu Mahallesi Muhtar Adayı olarak bana güvenen dostlarımın desteklerini bekliyorum. Mahalle sakinlerimizle birlikte istişarelerle bu işlerinde üstesinden geleceğiz. Hıroğlu Mahallemizi küllerinden yeniden birlikte ayağa kaldıracağız. Destek sizden Hizmet izden. Her şey Hıroğlu Mahallemiz ve hemşerilerimiz için.” 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN