Akçadağ Belediyesinde Güçlü Bağımsız Aday Bayram Özcan Sesleri Yükseliyor

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan' Belediye eviniz olacak. Ümitsizlik Diyarına gitme Umutlar Var, Karanlığa Kapılma Güneşler var. Sevdamız Akçadağ'ı Birlikte Ayağa Kaldıracağız'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Belediye eviniz olacak. Ümitsizlik Diyarına gitme Umutlar Var, Karanlığa Kapılma Güneşler var. Sevdamız Akçadağ’ı Birlikte Ayağa Kaldıracağız. Akçadağ’ımız İçin Kalpten Kalbe Giden Bu yolda Gönüller Olmaya Geliyoruz.”

       Akçadağ İlçesinin yetiştirdiği siyasetçi ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren önemli saygın işadamlarından Bayram Özcan Akçadağ Belediye Başkanlığına bağımsız aday olması Akçadağ’da siyasi dengeleri değiştireceğe benziyor.

         Halkın büyük destek verdiği ve aday ol baskısına olumlu cevap vererek Bağımsız Akçadağ Belediye Başkan Adayı olan Bayram Özcan” dürüst belediyecilikten ödün vermeyen Çağdaş yaşanabilir bir Akçadağ için etkin ve verimli bir belediyecilik anlayışı ile yeni bir değişim anlayışıyla Akçadağ Belediye Başkanlığına Bağımsız aday oldum” dedi.

AKÇADAĞ BELEDİYESİ HALKIN BELEDİYESİ OLACAK

        Gelin birlikte Akçadağ’a sahip çıkalım, Birlikte yönetelim, birlikte hizmet delim diyen Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayram Özcan” Çıkmış olduğumuz bu tarihi yolda fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilmek için hepimizin en önemli görevi olmalıdır. 

         Bunun için önemli bir anlayış gereklidir. Bu anlayış çağdaş ve sosyal belediyecilik ile sosyal demokrat anlayışıdır.

          Gelin 31 Mart ta yapılacak yerel seçimlerde bir başlangıç yapalım. Bu başlangıç şansını siz değerli Akçadağ halkımız ile birlikte yakalamak üzere çıktığımız bu yolda destek sizden hizmet bizden diyerek Akçadağ’ı birlikte yeniden ayağa kaldıralım.

         Akçadağ’ın sorunlarını da, çözümünü de biliyorum. Belediye Başkan olmak insanı yüceltmez, İnsan, insan gibi davrandıkça yücelir. Ayırmadan, Ayrışmadan, Akçadağ için canla başla Her şey Akçadağ Halkına hizmet için. Hizmete talibim.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN