Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatandaşların Ekmek İhtiyaçı Ücretsiz Karşılanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ekmek ve Gıda Sanayi A.Ş (MEGSAŞ), 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ekmek dağıtımına devam ediyor.

Kuzey Çevre Yolu Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya'nın alternatif yol aksının artırılması ve yeni yolların açılması için yapımına başlanılan Kuzey Kuşak Yolundaki çalışmalara 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında yeniden başlandı.

Yeni Cami Yapım Protokolü İmzalandı

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sonrasında ağır hasar alan İlimizin tarihi Camilerinden, Malatya’nın simgesi Yeni Camiinin Yapım Protokolü; Malatya Valiliği, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Hayırsever İş İnsanı Bayram Kızılaslan arasında imzalandı.

Keskin, “Herkes seçim derdinde, ama Malatya esnafı geçim derdinde”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kanalboyu ve 100. Yıl Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan konteyner işyerlerinde faaliyetlerine başlayan esnafları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Fırat Edaş 104 saha çalışanını ödüllendirdi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), 2022 yılı boyunca üstün performans ve başarı ortaya koyan çalışanlarını ödüllendirdi.

İYİ Partili Göçmez ‘Allah Şahittir Benim Tek Derdim Malatya’

Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaf ile bir araya gelen İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez: “Allah şahittir benim tek derdim Malatya” dedi.

Başkan Yıldız “Becerisizliğin Bizleri Getirdiği Nokta Ortadadır”

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı sert sözlerle eleştirerek “Gri Pasaport olayı ile birlikte gündeme düşen Belediye’nin parası ile aile şirketinden beton alması derken şimdide depremden dolayı vatandaşı suçlaması skandallarına bir yenisini eklemiştir” dedi.

Kiraz, Kemal Kılıçdaroğlu ilk turda ülkenin 13’üncü cumhurbaşkanı olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Emin adımlarla yola devam edeceğiz ama bu iktidar umudunu kaçırmamalıyız. Oylarımızın tümünü sandığa götürmeliyiz.

Malatya Bir Oy Erdoğan'a Bir Oy Yeniden Refah'a Diyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Adayları Malatyayı sokak sokak, mahalle mahalle geziyor.

Başkan Karakuş’tan Yeşilyurt Belediyesine Tepki..

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş bir yazılı açıklama yayınlayarak, Yeşilyurt Belediyesine tepki gösterdi.

Kombi ve Doğalgaz Tesisatı Çalan 4 Zanlı Yakalandı

Malatya'da bir iş yerinde 3 milyon lira değerinde kombi ve doğalgaz tesisatı çalan 4 zanlı Yakalandı

Başkan Sadıkoğlu: Çeklerin ibraz süreleri 9 Haziran'a kadar durduruldu

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Girişimlerimizin olumlu sonuçlanması üyelerimiz adına bizleri memnun etmiştir. D

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Keskin, “Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya’da ticaret ayağa kaldırılmadan, depremin yaraları sarılmadan hiçbir siyasetçiye rahat yüzü yoktur.” dedi

İYİ Partili Göçmez Önceliğimiz Malatyadır

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Doğanşehir ilçesinde hükümete sert sözlerle yüklendi.

Yerinde Dönüşüm Konusunda Söylemden Eyleme Geçilmeli

Sadıkoğlu, “Üyelerimizin talepleri ve sosyal sorumluluklarımız konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz”

Toplam 3619 haber.