Genel

Genel Haberleri

Başkan Gürkan'a" Lisanslı Depo ve Kongre Fuar Merkezi Projelerine Ödül"

Kent & Başkan dergisi tarafından organize edilen “Kent & Başkan Ödülleri” vatandaşlar tarafından yapılan oylamaların sonuçlanmasının ardından Malatya’da düzenlenen gecede sahiplerini buldu.

Çınar“ Anadolu’nun İrfanı ve Kültürünü Geleceğe Taşımak İçin Çalışıyoruz”

Başkan Çınar, Anadolu İrfanı Seminerleri Açılış Programına Katıldı

Başkan Güder’den Müdür Bacanlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adem Bacanlı’ya ziyarette bulunarak ‘hayırlı olsun’ temennilerini iletti.

Gürkan" Ahilik Türk Milletine Has Bir Kültür Hazinesidir"

Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan" Ahilik, Akıl-Bilim Ve Çalışma Prensipleri Üzerine Kurulu Türk Milletine Has Bir Kültür Hazinesidir"

Keskin Ahilik milli birlik ve toplumsal dirliğimizin en önemli kaynaklarından biridir

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkâr camiası olarak milli birlik ve toplumsal dirliğimizin en önemli kaynaklarından birisi olan Ahilik Kültürümüzü hem yaşayacağız hem de yaşatacağız.” dedi.

Başkan Çınar’dan Maski’ye Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatı, AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Aydoğan, AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ve Belediye Başkan Yardımcıları, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Keskin, “Okullar Ticarethaneye Dönüştü, Kim Denetleyecek?”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Başta özel okullar olmak üzere okullar eğitimi bir kenara bırakıp ticarethane mantığıyla çalışıyorlar. Eğitim kalitesi konuşulacak yerde ticaret konuşuluyor. Anne-babalar öğrenci velisi olarak değil müşteri olarak görülüyor.” dedi.

Filmlere Konu Olacak Çalışma Mahalle Sakinleri Şokta

Battalgazi ilçesine bağlı Gelincik tepesi TOKİ yolu tamamlandı. Mahalle sakinleri kaldırım küçük olması ve Elektrik direğinden rahatsızlar sorun çözülmesini istiyorlar.

Baskilliler Derneğine Önemli Konuklardan Ziyaret

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz beraberinde Baskil İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ayhan, Fırat Üniversitesi Su ürünleri bölümü Prof. Dr. Bülent Şen, Su Ürünleri yüksek mühendisi Ergün Aslan heyet olarak Malatya Baskilliler Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Bayram' Esnaf Toplumun Birliğinin Teminatıdır'

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Başkanlığı Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa tekrar İsmet Bayram seçilerek güven tazeledi.

Fırat Edaş’tan Malatya Doğanyol’a Yatırım

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji arzı noktasında Malatya’da çalışmalarını hızlandıran Fırat EDAŞ, il genelinde yatırım programı kapsamında planladığı çalışmaları tamamlamaya devam ediyor.

Keskin Aileler gönül rahatlığı ile evlatlarını şoför esnafına teslim edebilir

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile birlikte okul servisçilerini ve esnafları ziyaret ederek, bir araya geldi.

Nevzat Öztürk’ten Memet Mert’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne getirilen Memet Mert’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ Projesine Büyükşehir Katkısı

Büyükşehir Belediyesi Tarafından Okul Önlerinde Trafik Güvenliğini Artırılmasına Yönelik Çalışmalar Devam Ediyor.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinden İhtiyaçlı Öğrencilere Destek Çağrısı

Başkan Özdemir” Ankara'dan da Bir Kalem Bir Defterle Hayırseverlerden Kampanyaya Katkınızı Bekliyoruz”

CHP’lileri İzmir’de Buluşturan Düğün

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ın kardeşinin İzmir’de gerçekleşen görkemli düğününe katılan partinin önemli isimleri nikah şahitliği de yaptı.

Baskil Kaymakamı Yılmaz Köylerde Yapılan Çalışmaları İnceledi

Baskil Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz Gemici ve Hacımemetli köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğinden Aşure İkramı

Malatya ve Darendeli girişimcilerin Bursa’daki sesi olmak ve Malatya’yı tanıtmak için çalışmalarını devam ettiren Bursa Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği sosyal sorumluluk etkinlikleri çerçevesinde Türk geleneklerini de yaşatmaya devam ediyor.

Gastronomi Süreciyle Alakalı Çalışmalar Değerlendirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arslantepe’nin UNESCO dünya kültürel miraslar listesine girmesinin ardından gastronomi alanında da UNESCO listesine girmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Toplam 1757 haber.