Genel

Genel Haberleri

Gürkan“ Balıkesir Türkiye’nin Kadim Şehirlerinden Birisi”

Balıkesir heyetini Malatya Büyükşehir Belediyesinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte ağırlayan Başkan Gürkan, Malatya ve Balıkesir arasında ilişkileri daha yakın ihdas etmek için ziyaretlerin önemli olduğunu ifade etti.

Malatya Platformundan BİMYAD’a Ziyaret

Malatya Platformu Genel Başkanı Muzaffer Tunç ve Yönetim Kurulu Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneğini Ziyaret Etti.

Evren“ Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutlarım”

Malatya ESKKK Başkanı, TESKOMB Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Malatya'da coşku ile kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına katıldı.

“99 Yıldır Aynı Gurur ve Heyecanla 30 Ağustos Zaferimizi Kutluyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir onur ve gururla kutladıklarını ifade ederek, “30 Ağustos, 19 Mayıs’ta atılan ilk adımın zaferle sonuçlanmasıdır.

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesinde Aşure Etkinliği

Vali Aydın Baruş, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesinde Düzenlenen Aşure İkramı Etkinliğine Katıldı

Gürkan‘ Türk Ve Ermeni Dostluğu Her İki Millete De Fayda Getirir’

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi açılış törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan açılış sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek Malatya’da kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

MHP İl Bşk. Samanlı” Türk Milleti’nin Tarihi Zaferlerle Doludur”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Türkiye’yi Daha Aydınlık Bir Geleceğe Taşımak İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan: Türkiye’yi Daha Aydınlık Bir Geleceğe Taşımak İçin Mücadelemizi Sürdüreceğiz

Başkan Güder’den ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’ Mesajı

Güder“ 30 Ağustos, tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin büyük kahramanlıklar göstererek, milletimizi yok etmeye çalışanlara, karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadelenin muhteşem zaferidir”

Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan'dan, Vali Baruş'a ziyaret

Vali Aydın Baruş, “Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış” törenine katılmak üzere kente gelen Türkiye Ermenileri Patriği Sahak Maşalyan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Gürkan: “Kardeşlik Duygusu İçerisinde Bir ve Beraber Olacağız”

Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi Açılışı Gerçekleştirildi

Akçadağ’da Vatandaş ve Protokol Aşure’de Buluştu

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Akçadağ Dayanışma Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen Aşure etkinliğinde yoğun katılım olurken üst düzey protokol ile Akçadağ halkı Aşure’de buluştu.

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı Aşure Dağıttı

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Geleneksel Üretimin Genç Gönüllü Elçileri Beypazarı’nda

Kadın ve Demokrasi Derneği’nin yürütücülüğünde, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle başlatılan “Geleneksel Üretimin Genç Gönüllü Elçileri Projesi” KADEM Ankara Temsilciliğinin koordinatörlüğünde hayata geçiyor.

Servisçi esnafının Beklediği Düzenleme Gerçekleşti

Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklama da, İçişleri Bakanlığının Okul Servis Araçları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmeliğin Resmi Gazete’de

Başkan Evren” Kooperatif Olarak Şahsım Her Zaman Bu Tür Afetlerde Devletimizin ve Vatandaşımızın Yanında Olacaktır”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Karadeniz’de sel felaketinden dolayı Sinop ilindeki afetzedelere Malatya esnaf camiası olarak Hijyen malzemesi, gıda malzemesi, giyim malzemesi ve ev gereçlerinden oluşan 119 koli AFAD İl Müdürü Mustafa Türker’e teslim ettiklerini belirtti.

Malatya Esnaf Camiasından Sel Bölgesine Yardım

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, bağlı esnaf odaları ve esnaflar tarafından selden etkilenen Sinop’taki afetzedeler için toplanan ve içerisinde hijyen malzemesi, gıda malzemesi, giyim malzemesi ve ev gereçlerinden oluşan 119 koli AFAD İl Müdürlüğüne teslim edildi.

Muhtarlara Tüzel Kişiliği Verilmelidir,

Muhtarlar herhangi bir siyasi partide seçilmedikleri için tarafsızlardır.

MTTB Malatya 3’üncü İl Genel Kurulu Yapıldı. Yeni Başkan Hamza Alaman

Başkan Gürkan, MTTB Malatya 3’üncü İl Genel Kuruluna Katıldı

Toplam 1757 haber.