Genel

Genel Haberleri

GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Kıymaz Ve Başkan Yrd. Özpolat'a " Karabağ " Ödülü

İpekyolu Kamu Diplomasisi ve Ekonomik İşbirliği Teşkilatından GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve GAP gazeteciler birliği genel başkan vekili Gazeteci Hamit Özpolat'a Karabağ Zaferine verdiği destekten dolayı plaket verildi.

Fırat ve Güney Ekspres Yolcu Treni 12 Temmuz’da Sefere Başlıyor

Dünyayı Etkisi Altına Alan Covid-19 nedeniyle uzun süredir seyri seferleri iptal edilen ve Malatya Baskil arasında önemli bir yolcu kapasitesiyle önem arz eden Fırat Eskpresi ve Güney Ekspresi yolcu trenleri seferlerine tekrar başlıyor.

MTB Başkanı Özcan” TMO Arpa ve Buğday Satacak”

Malatya Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanı Ramazan Özcan Hayvancılık sektörüyle uğraşanların mağdur olmamaları için yaptıkları girişimler sonucunda TMO nun Temmuz ayında Arpa ve Buğday Satışının olacağını belirtti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Malatya’ya Geldi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya geldi.

İşadamı Adil Üstündağ’dan Arapgir İlçesine Yatırım Talimatı

Malatya’nın Arapgir İlçesinin yetiştirdiği Türkiye’nin Turizm ve Otelcilik sektörünün önemli İş İnsanlarından Adil Üstündağ Memleketi Arapgir ilçesinde Başkan Haluk Cömertoğlu tarafından karşılandı.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Yönetimi Kurban Bağışında KIZILAY dedi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan SOYLU ve yönetim kurulu üyeleri İnönü Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof.Dr. Ahmet Kızılay’ı ziyaret etti. Türk Kızılayı’nın başlattığı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay Yönetimi ve değerli Hocaları kurban vekaletini Kızılay’a vererek destek oldular.

TGK’dan Tasarruf Tedbirlerine Tepki

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu tarafından ‘son alınan tasarruf tedbirleri’ konusunda yazılı bir açıklama yapılarak, uygulamanın başta yerel gazeteler olmak üzere basın kuruluşlarını ekonomik anlamda olumsuz etkileyeceği bildirildi.

MGC. Başkanı Güner, TGK Yönetim Kuruluna Seçildi

Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan ve 8 gazeteciler federasyonu ile 86 gazeteciler cemiyetinin üye olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 3. Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Ankara’da yapıldı. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu genel başkanlığına, kongreye katılan delegelerin tamamının oyunu alan Nuri Kolaylı yeniden seçilirken, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner'de TGK Yönetim Kuruluna seçildi.

Prof. Dr. Şahin’den Başkan Güder’e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılmak için Malatya’ya gelen Prof.Dr. Mehmet Şahin’i makamında konuk etti.

Malatya Kızılay Şubesinden İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’e Ziyaret

Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan Soylu, Türk Kızılay Malatya Şubesinin Kan Bağışına vermiş olduğu desteklerinden dolayı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret ederek Plaket takdimi gerçekleştirdiler.

81 Kentten 90 Öğrenciyi Pandemi Sonrası Gençlik Forumunda Ağırlıyor

Yeşilyurt Belediyesinin öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Pandemi Sonrası Gençlik Adaptasyonu Senaryoları’ projesi kapsamında İstanbul, Ankara ve Malatya’da toplam 90 genç ile pandemi sonrasında gençlerin beklentileri üzerine yüz yüze çalışmalar yapıldı.

TRB1 Bölgesinin Entegre Turizm Rotaları Belirleniyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesinin (Bingöl, Elazığ, Malatya, Tunceli) entegre turizm rotaları belirlenerek turizme kazandırılıyor.

Keskin 2023 hedefi için esnafın ayakta kalması şarttır

MESOB Başkanı Şevket Keskin, sokağa çıkma kısıtlamalarının 1 Temmuz’dan itibaren sona ermesi ile birlikte esnaf camiasının sadece ekonomik anlamda değil, sosyal anlamda da bir nefes alacağını belirterek, “Hükümetimizden esnaf için yeni destek program ve uygulamaları bekliyoruz. Faizsiz, 1 yıl ödemesiz 100 bin TL kredi mutlaka sağlanmalı” dedi.

Başkan Koçak’tan BİMYAD Genel Merkezine Ziyaret

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Ecz. Güzin Koçak’tan BİMYAD Genel Merkezine teşekkür ziyareti.

Başkan Tatar” 26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası Kutlu Olsun”

Özel Güvenlik-iş Sendikası Malatya Şube Eski Başkanı Çetin Tatar” 2004 yılında 5188 sayılı kanunla yasal çerçeveye kavuşan ve 26 Haziran’da Özel Güvenlik Haftası olarak her yıl kutladığımız günümüzü bu yıl Pandemi gölgesi altında buruk kutlayacağız” dedi.

İçişleri Bakanlığı'ndan Bingöl depremine ilişkin açıklama Geldi

AFAD, Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

MADER Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Malatya Akaryakıtcılar ve Otogaz Satıcıları Derneği Olağan Kongresinde değerlendirmelerde bulunan Mader Yönetim Kurulu Başkanı Bülent ÖNAL Türkiye akaryakıt piyasası, ülkemizin en büyük sektörlerinden biri olarak hayatın her alanına dokunmaktayız.

Gazeteciler Cemiyeti Nitelikli Gazetecilik İçin Online Eğitim Platformu Kurdu

Gazeteciler Cemiyeti Akademi gazetecilik eğitimleri başladı. Gazeteciler Cemiyeti, uluslararası projeler aracılığıyla yürüttüğü medya sektöründe yetkinliği arttırmayı amaçlayan eğitici çalışmalarını Türkiye’nin en kapsamlı çevrimiçi mesleki eğitim platformuna dönüştürüyor.

“İyi Ki Doğdun Esila”

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu engellilere yönelik düzenlemiş olduğu farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda daha önce hiç doğum günü kutlamamış Ortopedik engelli ve aynı zamanda Down Sendromlu Esila’nın doğum günü kutlandı.

Toplam 1742 haber.