Genel

Genel Haberleri

Bursa Malatya Darendeliler Derneği Kongresinde Başkan Bozkurt Güven Tazeledi

Bursa'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Malatya Darendeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Ali Bozkurt güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Büyükşehir Belediyesinden Kurban Kesim Kursu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Veteriner ve Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi, büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu düzenleniyor.

Diyarbakır B. Şehir Bel. Ekibi Malatya’da Şehir Mezarlığı’nda İncelemelerde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalardan ve aldıkları bilgilerden dolayı Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

İklim Değişikliği Bölge Toplantısı MTÜ’de Yapıldı

Bitkisel Üretimde İklim Değişikliğinin Etkisi ve Değerlendirilmesi Doğu Anadolu Bölge Toplantısı MTÜ’de Yapıldı

TEMAD Başkanı Coşkun Güven Tazeledi

Kısa adı TEMAD olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Malatya İl Başkanlığı Coronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen kongresini normalleşme süreciyle birlikte gerçekleştirdi.

Keskin’den Şeker Fabrikasına Tebrik Ziyareti

Malatya Şeker Fabrikası’nın 2020-2021 kampanya döneminde bu yıl 68 bin ton şeker üreterek, son 40 yılın en yüksek şeker üretimini yaparak Türkşeker’e bağlı 15 fabrika içinde birinci olması nedeniyle fabrika müdürü Suat Altun ve Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Engelli Çocuklar “İnsan Doğasız Olmaz” Dediler

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Sanatsal Faaliyetler Çalışma Grubu işbirliğinde engelli çocuklara ve ailelerine yönelik “İnsan Doğasız Olmaz” adı altında Beydağı Tabiat Parkı’nda bir eğlence programı düzenledi.

İnşaat Sektörünün Talepleri Üzerine Verimli Bir Toplantı Oldu

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu( MKYK) Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık İle Belediye Başkanı Çınar, (Mim-Der) Yönetimiyle İstişare Toplantısı Düzenledi

81 İl Valiliğine Baro Genel Kurulları Genelgesi Gönderildi

Genelgede 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00-05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi saat 22.00’den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00’te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulandığı hatırlatıldı.

Malatyalılar MESKON Çatısı Altında Bir araya Geliyor

Dünya'da yaşayan tüm Malatyalıları bir araya getirmek, dünyanın her bir yanına birlikte ulaşmak adına, Malatya Eğitim, Sağlık ve Kültür Konfederasyonu (MESKON) kuruldu.

Kızılay 2021 Kurban Vekalet Fiyatlarını Belirledi

"Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun" Türkiye sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Türkiye dâhil 21 ülkede toplam 150 bini aşkın hisselik kurban kesmeyi hedeflediğini duyurdu.

Doğaya 30.000 Adet Keklik Salındı

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri, Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürü Ahmet Çörtük Doğa ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü Tabiat Parkında süne, kene, çekirge ve tarım alanlarında bulunan diğer zararlılar ile mücadele amacıyla doğaya kınalı keklik salımı gerçekleştirdiler.

Başkan Güder: “2 ve 3. Etap Konut Kuraları Temmuz’da Çekilecek”

Depremzede ailelerin mağduriyetlerini gidermek için Gelincik Tepesinde yapımı devam eden 2.Etap konutlarında incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 2 ve 3.Etap konutlarının kura çekiminin Temmuz ayında yapılacağı müjdesini verdi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri karara bağladı.

Yukarıulupınar Göleti İçin Sözleşme İmzalandı

Malatya'nın Darende ilçesi Yukarıulupınar Göleti Ve Sulaması Proje Yapımı İşine ait sözleşme imzalandı.

Yeşilyurt İlçesinde Harita ve Araziler Güncellenecek

Yeşilyurt’un 51 Bin Hektarlık Alanında ‘Hali Hazır Harita’ Uygulamaları Yapılacak

Başkan Çınar, Seyran Mahallesindeki Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkayıp, kaldırımları baştan sona temizleyerek Yeşilyurt’un ‘temiz ve örnek ilçe’ hüviyetinin korunmasına yönelik çalışmalara ağırlık veriyor.

Tarım İl Müdürlüğünden Kayısıda Şeftali Güvesi Uyarısı

Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macitten Uyarı" Kayısı Ağaçlarında Meyvede Kurtlanmaya Sebep Olan Şeftali Güvesi Zararlısına Karşı İlaçlamayı İhmal Etmeyiniz!

Keskin; “19 Mayıs 1919 Ruhu Bugün Bizde Devam Etmektedir, Edecektir.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)Başkanı Şevket Keskin, “19 Mayıs 1919 ruhu bugün bizde devam etmektedir, edecektir.” dedi.

Toplam 1742 haber.