Genel

Genel Haberleri

Kuluncak Karaçayır Göleti Sulaması İnşaatına Ait Sözleşme İmzalandı

Malatya’da Sulama suyu konusunda önemli projeleri hayata geçiren Devlet Su İşleri Proje kapsamında Malatya’nın Kuluncak ilçesinde yapılması planlanan Karaçayır Göleti Sulaması inşaatı işine ait sözleşmesi de imzalandı.

Maski, Arapgir’e 60 Milyonluk Yatırım Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Arapgir genelinde maliyeti 60 milyon TL olan 172 bin metrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışması gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Belediyesi Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde Yangın Eğitimleri

“Bilgili ve Eğitimli Olmak Doğal Afetlere Karşı Alınacak En Güçlü Tedbirdir”

Mövenpıck Hotel Genel Müd. Adnan Devrim Yerel Basınla Buluştu

Malatya’da yaptıkları devasa yatırım ile Malatya Girişim Grubu Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük Otelini Malatya’ya kazandırırken Mövenpıck Hotel Malatya yetkilileri Pandemi nedeniyle gerçekleştiremediği Basın Buluşmasını normalleşme süreciyle birlikte gerçekleştirdi.

Fırat Edaş’tan Malatya Battalgazi’ye Yatırım

2021 yılı yatırım çalışmaları Malatya’da kesintisiz devam ediyor

Vali Baruş, İş Adamlarıyla Koronavirüs Salgınına Yönelik Toplantı Düzenledi

Vali Aydın Baruş başkanlığında OSB’de faaliyet gösteren yüksek istihdam oranına sahip firma yetkilileriyle çalışan sağlığı, salgın yönetimi ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşı çalışmaları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Çırak, Kalfa ve Ustalar Meslek Lisesi Diplomalarını Aldı

Hacı Hasan Kovuk Mesleki Eğitim Merkezi’nde fark derslerini tamamlayıp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi diploması almaya hak kazanan çırak, kalfa ve ustalara Mesleki Lise Diplomaları için tören düzenlendi.

Türk Ocakları Genel Merkezi” Türkiye’nin Sınırları Yolgeçen Hanı Değildir”

Türk Ocakları Genel Merkezi Türkiye’deki Sığınmacılar ve Düzensiz Göçmenler hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapılan Açıklamada;

MADER'den Fidan Bağış Kampanyasına Destek Çağrısı

Kısa adı MADER olan Malatya Akaryakıtçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Önal Tema Vakfının orman yangınlarına karşı bağış Kampanyasına Üye istasyonlarda çalışan her bir kişi için bir fidan bağışında bulunma çağrısında bulundu.

Göbeklitepe’den Arslantepe’ye Özel Selam

Şanslı Çocuklar İki Dünya Mirasını Gördüler

Fırat Edaş’tan Yeşilyurt’a 1 Milyon 211 Bin Tl Tutarında Yatırım

2021 yılı yatırım planları kapsamında, Malatya’nın pek çok noktasında çalışmalarını kesintisiz sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Yeşilyurt’ta İkizce mahallesi için 1 milyon 211 bin TL tutarında planladığı yatırımı tamamladı.

Prof. Akhan'dan aşı Olmayan 23 Milyon Kişiye Kritik Uyarı

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sıla Akhan, ''Aşısızlar, virüsle son derece savunmasız karşılaşacak'' dedi.

MHP İl Başkanı Samanlı" Tüm Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Lozan Anlașmasının 98. Yıldönümü

Malatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında;

Başkan Güder, Basın Bayramı’nı Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak, zor şartlarda büyük bir özveriyle kamuoyunu hızlı ve etkili bir biçimde bilgilendirmek amacıyla gece gündüz demeden çalışan tüm basın mensuplarının Basın Bayramı'nı kutladı.

Karataş: Gerekli Tedbirleri Aldık, Endişelencek Birşey Yok

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Mahallesi Kozluk mevkinde bulunan Keklicek HES santralini besleyen sulama kanalının patlaması neticesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’ne ait Kaptaj Tesisini sel suları bastı.

DSİ Porga Kanalı Patladı, Kaptajı Sel Bastı

Bayramın 4. Günü sabah saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Porga bölgesinde devasa kanallar patladı, milyonlarca litre su boşa aktı, Çat barajından gelen su yön değiştirdi, evler, araçlar, bahçeler bağlar adeta harabeye döndü. Kaptajı basan sel suları nedeniyle kaptajın vanaları kapatıldı.

MGC: 24 Temmuz Gazetecilerin Sansürle Mücadele Günüdür

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, basında sansürün kaldırılışının yıldönümü dolayısıyla yaptığı basın açıklamasında "24 Temmuz basında sansürü kaldıran gazetecilerin mücadele günüdür” denildi.

Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı Mesajları mesajı yayınlayanlar

Toplam 1742 haber.