Genel

Genel Haberleri

Başkan Gürkan'a Kıbrıs’ta Coşkulu Karşılama

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’na katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan adada bulunan Malatyalı Dernekler ve öğrenciler tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Gürkan“ Kıbrıs Halkı Bizim Kardeşimizdir”

KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Etkinliklerine Katılan Başkan Gürkan“ Kıbrıs Halkı Bizim Kardeşimizdir”

Başkan Gürkan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Keskin’den bayram tatili için trafik uyarısı 

TESK Yönetim Kurul Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Kurban Bayramı tatili nedeniyle sürücülerin ve vatandaşların trafik kurallarına uymalarını isteyerek, “Acele edip sürat yapmak ile trafik kurullarına uyma arasında en fazla 20-30 dakika oynar. Yarım saat için ailenizin, kendinizin ve başkalarının canını tehlikeye atmayın” dedi.

Başkan Güder, Yeni Hafızlar İçin Düzenlenen Programa Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Necati Gök Erkek Yatılı Kur’an Kursu ve Ilıcak Yatılı Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimlerinin ardından hafız olan 25 öğrenci için düzenlenen programa katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kurban Bağışını Türk Kızılay’ına Yaptı

“İyiliğe ve Paylaşıma Aracı Olalım”

Demokrasi Bayramı Malatya’da Coşkuyla Kutlandı

Gürkan: “Anadolu, Destanlar Yazmak İçin Sayısız Kahramanlarla Doludur”

15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5’inci yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Başkan Güder ve Kaymakam Duran’dan Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan Malatyalı Ramazan Kaya ve 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Ramazan Sarıkaya’nın emaneti olan ailesini evinde ziyaret ederek, onlara destek oldu.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Battalgazi’de 251 Fidan Dikildi

Battalgazi Belediyesi ve Yardımeli Derneği tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına İspendere Şifalı İçmeleri’nde oluşturulan ’15 Temmuz Şehitleri Hatıra Fidanlığı’nda 251 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Down Sendromlu Çocukları ve Ailelerini Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Ağırlandı

Başkan Çınar“ Yürekleri Sevgi Dolu, Sevgileri Karşılıksız”

Başkan Özcan'dan 15 Temmuz Mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ESKKK Başkanı Ali Evren" Allah Bir Daha 15 Temmuzları Yaşatmasın"

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kur. üyesi Ali Evren 15 Temmuzda FETÖ Terör Örgütünün Hain Darbe Girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Evren Mesajında " 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemiz ve milletimiz tarihin en acı ve karanlık günlerinden birini yaşadı.

Keskin; “Ölümüne Meydanlara İnerek Ülkesine, Bayrağına, Ezanına, Demokrasisine Sahip Çıkan Başka Millet Yoktur”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Milletimize silah doğrultan alçakların ve hainlerin taşeronluğunu üstlendiği güçlere teslim olmayacağız, dik duracağız, ülkemizi koruyacağız.” dedi.

Cumhurbaşkanı Kayısıyı Sordu

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Toprak Mahsulleri Ofisinin alımlara girmesini beklediklerini belirterek “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kayısıyı yakından takip ediyor. Bu yıl kayısıdan gelecek döviz miktarını sordu” dedi.

Fırat Edaş’ın ‘Özgür Kuşlar’ Projesiyle Göçmen Kuşlar Güvende

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ‘Özgür Kuşlar’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında, enerji nakil hatlarındaki izolasyon çalışmaları bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Maskar” Hivay Tekstil İlçemizde İş Kapısı Oldu”

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde tekstil sektöründe Atölye açarak yöresine ve bölgesine önemli ekonomik girdi sağlamanın yanında istihdam ile işsizlik sorununa az da olsa çare olan Hivay Tekstil’e bir övgü de Akçadağlılar Dayanışma Derneğinden geldi.

Kırmızı çizgimiz Türkiye'nin bağımsızlığı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, parti kurmaylarıyla birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Baş’ı, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

TSKGV Mersin Bölge Temsilcisinin Malatya Ziyareti

TSKGV Mersin Bölge Temsilciliği tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Malatya Temsilciliğine ziyaret gerçekleştirildi.

Toplam 1742 haber.