Özel Haber

Özel Haber Haberleri

İyi Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanlığında Eda İzci Dönemi

İyi Parti Malatya İl Kadın Politikaları Başkanlığına Eda İzci atandı.

Malatya’ya Şehit Ateşi Düştü

Irak ın Kuzeyi harekât alanında icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında Metin Dağı bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Özel Kuvvetler Komutanlığında görevli Malatyalı P.Uzm. Çvş. Halil Koç vefat ederek şehit oldu.

Başkan Evren” Malatya’mıza Hayırlı Olsun”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren Geçtiğimiz ay hizmete açılan Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Sezai Demirel’i makamında ziyaret etti.

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in Mutlu Günü

Malatya Valisi Hulusi Şahin'in kızı Şebnem Şahin, Emre Kürşat Kaya ile muhteşem bir düğün merasimiyle nikâhlandı.

Maski Genel Müdürü Mert’e Akçadağder’den Teşekkür Plaketi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel başkan Murat Maskar ve yönetim kurulu üyelerinden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyaret ederek hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundular.

Keskin ailesinin acı günü

Baskilliler Derneğine Ziyaretçi Akını

Malatya’da çalışmalarıyla ön plana çıkan, Hemşerilerini bir çatı altında toplayıp birlik ve beraberliğe katkı sunan, Vatan, Millet, Bayrak sevdalısı önce Devletimiz diyen Malatya’nın ve bölgenin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Baskilliler Derneği Önemli konukları ağırlamaya devam ediyor.

Dünya Yörük Türkmen Birliği Kızık Federasyonu Bşk. Nafi Çağlar Malatya’da

Dünya Yörük Türkmen Birliği Kızık federasyonu başkanı yazar Nafi Çağlar bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da dostlarıyla buluştu.

İl Müdürü Galip Sökmen’den Şehit Ailesine Ziyaret

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen 1995 yılında Diyarbakır Dicle de Şehit olan Astsubay Çavuş Nurettin Metin in Kıymetli eşi Hepsen Metin’i evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Şehit Çocuğunu Sünnet Töreninde Yalnız Bırakmadılar

2016 Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Çınar Kaymakamlığı Memuru Esra Köse Başaran’ın oğlu Yiğit Tuğra Başaran’ı Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik AŞ Ticari Direktörü Ömür Yoldaş Sünnet Düğününde yalnız bırakmadı.

Türk Ocakları Başkanı Günata’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Malatya’nın aktif ve önemli sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneğine ziyarette bulundu.

Akçadağ’ın Geleceği Masaya Yatırıldı

Malatya’nın önemli ve aktif sivil toplum kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yönetim kurulu toplanarak Akçadağ İlçesinin geleceğiyle ilgili istişarelerde bulundular.

TESKOMB Bölge Birliğinden Vali Şahin’e Ziyaret

TESKOMB Malatya Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram ve yönetim Kurulu Üyeleri Ali Evren, Kazım Karabekir Canal Malatya Valisi Hulusi Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Arguvan Türkü Festivali Dolu, Dolu Geçiyor

15. Uluslararası Arguvan Türkü Festivali coşkulu şekilde renkli görüntülerle başladı. Malatya ve Diğer illerden binlerce insanı festival etkinliğinde buluşturan Arguvan Türkü festivali hafta sonu ilk günü Çavuş Mahallesinde gelen misafirlere sabah kahvaltısıyla başladı.

Sağlık İl Müdürü Dr. Berk’e Esnaf Kuruluşları Başkanlarından Ziyaret

Malatya Sağlık İl Müdürlüğüne il Müdürü olarak ataması gerçekleştirilen Dr. Öğretim Üyesi Erhan Berk Malatya’nın Esnaf Odaları Başkanlarını misafir etti.

Malatya Tarihi Güne Tanıklık Etti. Tebrikler Başkan Gürkan’a

Uluslararası 25. Malatya Kayısı Festivali On binlerce vatandaşın çok büyük katılımıyla Muhteşem Kortej yürüyüşüyle başladı.

Arguvan Belediyesinden Örnek Davranış

Malatya’da bugün başlayacak olan ve 4 sün sürecek 25. Kayısı Festivali Kortej yürüyüşü öncesi Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş dünyaca ünlü Arguvan’da yetişen Lavanta demetlerini gelenlere ücretsiz dağıtılacak.

TDP Genel Sek. Teoman Mutlu’nun Acı Günü

Türkiye Değişim Partisi Genel Sekreteri ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Teoman Mutlu’nun Almanya’da yaşayan kuzeni Derya Gökçe 42 yaşında vefat etti.

Genel Başkan Maskar” Ortak Paydamız Akçadağ”

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.

Toplam 1263 haber.