Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Üniversite Mahalle Muhtarlığından Geleneksel“Pilav Şenliği Etkinliği “

Üniversite Mahalle Muhtarlığınca Mahalle olarak birlik ve beraberliğin ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi yerleşke alanında bulunan Cami avlusunda pilav şenliği etkinliği düzenledi.

Esenlik’ten Tarladan Sofralarınıza Gelen Lezzetler

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri ve Malatyalıları unutmuyor.

Mevlid Kandilinde Türk Ocağına Anlamlı Ziyaret

Âlemlere rahmet olarak gönderilen İki Cihan Serveri Hz. Muhammed'in(S.A.V.) doğduğu gece olan Mevlid Kandilinde Malatya Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata ziyarete gelen Malatya İl içi ve İl dışından gelen önemli isimleri ağırladı.

Başkanlardan AKÇADAĞDER Genel Merkezine Ziyaret

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar İl dışından Malatya’ya gelen önemli misafirleri hizmet binasında ağırladı.

Malatya K.Maraş ve İlçeleri Derneğinde Etkinlik

Malatya’nın önemli Sivil Toplum kuruluşlarından Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği Kültürel yönden yapılan etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Doç. Dr. Atilla Özcan’ı Konuşmacı olarak misafir etti.

Malatya’nın Değeri Dt. Enver Budan Dualarla Toprağa Verildi

HİMYAÇDER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan’ın Kıymetli eşi Eski Ziraat Odası Başkanı Merhum Dt. Enver Budan dualarla Alibaba Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bakan Derya Yanık’tan Malatya İl Müdürlüğüne Övgü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık bir dizi incelemelerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretinde “EKİP GİBİ EKİB” diyerek başarılı çalışmalardan dolayı kutladı.

Padişah Kayısıdan YeniKapı’da Tanıtıma Büyük Katkı

Malatya’nın marka değeri Padişah Kayısı Malatya buluşmalarında açtığı stant ile gelenlerin beğenisini kazandı.

Bozkurt ve Karataş Ailelerinin Mutlu Günü

Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Malatya İl Temsilcisi Ali Rıza Bozkurt - Esma Bozkurt Ailesinin oğlu Olgu Bozkurt ile Melek – Ali Karataş Çiftinin biricik kızları Gül Karataş ( Bozkurt ) düzenlenen düğün töreniyle evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’tan Veda Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kurucu Rektörü olarak 4 yıldır başarılı bir şekilde görevini sürdüren ve bilimsel akademik başarılarıyla Turgut Özal Üniversitesinin nitelik ve nicelik bakımından büyümesini sağlayan Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

Merhum Muharrem Ayten 1. Ölüm Yıldönümünde Mevlit-i Şerif Okutuldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli eğitimcilerinden, Sayısız öğrenci yetiştirerek üst kademelerde görev almasına vesile olan Malatya’nın kanaat önderlerinden Pütürge’li Merhum Muharrem Ayten için Ailesi tarafından Mevlit-i Şerif okutuldu.

Akçadağ’da Uzman Çavuşluktan Çiftçiliğe

Malatya’nın Akçadağ ilçesi Doğanlar Mevki Mamo Kahya Mezrasında Uzman Çavuşluktan istifa ederek gelen Orhan Erhan Çiftçiliği seçti.

Başkan Öztürk” Ayçiçek Yağı Üretim Tesisi Projemiz Yazıhan'ımıza Hayırlı Olsun”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçeye yapılacak Projelere bir yenisini daha ekleyerek " Yazıhan Üretimde Günebakıyor" projesi kapsamında Ayçiçek Yağı Üretim Tesisinin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

DEVA Partisi İl Yönetimi Aileleriyle Kahvaltıda Buluştu

DEVA Partisi Malatya İl Yönetim Kurulu üyeleri Aileleriyle birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Akçadağlı İşadamı, Siyasetçi Osman Güde’ye Geçmiş Olsun Ziyareti

Akçadağ İlçesinin önemli işadamı Siyasetçilerinden Osman Güde’ye geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Esenlik Marketlerde Kampanya Coşkusu

Malatya ve Malatyalıların ortak malı olan Malatya Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden Esenlik şirketi marketlerde vatandaşın lehine yüzlerce önemli temel gıda maddesinde indirime giderek evdeki mutfaklara katkı oluyor.

AKÇADAĞDER’e Önemli İsimlerden Ziyaret

Malatya’nın en aktif ve toplum yararına çalışmalarıyla kamuoyunda öne çıkan Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi önemli konukları misafir etmeye devam ediyor.

Avrupa Malatyalılar Federasyonu’ndan Vali Şahin’e Ziyaret

Avrupa ve Türkiye’de şimdiye kadar kurulan tek olma özelliğinde olan Avrupa Malatyalılar Federasyonu Genel Başkanı Murat Alabaş ve Yönetim Kurulu Malatya Valisi Hulusi Şahin’i Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İşadamı, Siyasetçi Osman Güde’ye Hastanede Operasyon

Akçadağlı hemşerilerinin ve Malatyalıların Duası İş İnsanı Siyasetçi Osman Güde’ye

Toplam 1263 haber.