Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Yeşilyurt Ziraat Odasında Doğan Solmaz İle Devam Kararı

Yeşilyurt Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İki adayın yarıştığı Yeşilyurt Ziraat Odasında mevcut Başkan Doğan Solmaz yeniden güven tazeledi.

Akçadağ Geleceğini Şekillendirecek

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Yeni Yüzyıl’da Akçadağ’ın geleceğinin şekilleneceği adımların çok iyi atılması gerektiğinin altını çizerek siyasileri uyardı.

İl Müdürü Aksoy’dan Üreticilere Çat Kapı Ziyaret

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy üreticilere çat kapı ziyaretlerde bulunarak sorunları ve istekleri birinci ağızdan dinliyor.

Akçadağ Bir Değerini Daha Yitirdi

Akçadağ İlçesinin Önemli Eşraflarından Esnaf Bülent Güde ( 50 ) kalp krizi sonucu genç yaşta Hakkın Rahmetine kavuşarak vefat etti.

Metehan Yılmaz’a Muhteşem Sünnet Düğünü

Malatya’nın önemli Ailelerinden Hilal - Tahsin Yılmaz Ailesinin biricik oğlu Metehan Yılmaz dillere destan bir sünnet düğünüyle Erkekliğe ilk adımını attı.

Şefik Candemir’in Abla Acısı

Malatya Belediye E. Personellerinden HAKCAN Güvenlik Şirketi Sahibi Malatya’nın önemli eşraflarından Şefik Candemir’in ablası Mahire Karaman ( 72 ) vefat etti.

Akçadağ Devlet hastanesine Ek Bina Talebi

Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin Akçadağ İlçesinde Şehit Gökhan Aslan Devlet hastanesine ek bina yapılmasını istediklerini belirtti.

Derin Haber’den MHP İl Bşk. Gökhan Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Geçtiğimiz haftalarda MHP Genel Merkezi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı görevine atanan Gökhan Gök'e Gazeteci Remzi Hayta ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Başkan Bekir Conger’den Isparta ve Konya’da İnceleme Gezisi

Malatya Doğanyol Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Conger bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Isparta ve Konya illerinde bulundu.

Akçadağ ESKKK Başkanı Yardımcı İle Devam Kararı

Akçadağ İlçesinde yaptığı başarılı çalışmalarıyla ve devletin Esnaflara verdiği kredilerde kolaylıklar sağlamasıyla gündeme gelen Battal Yardımcı Akçadağ Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Kongresinde yeniden güven tazeledi.

Yazıhan Kaymakamı Baytak’tan TÜRK OCAĞI’na Ziyaret

Yazıhan İlçe Kaymakamı Kutsal Baytak Malatya TÜRK OCAĞI’na ziyarette bulundu.

İYİ Parti Mv. A. Adayı Sarıtaç’tan Dünya Şampiyonu Eroğlu’na Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu’na tebrik ziyaretleri halen sürerken bir ziyarette İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Asuman Sarıtaç’tan geldi.

MADEF Ailesi Kahvaltı ve Boğaz Turunda Biraraya Geldi

Malatya Dernekler Federasyonu ( MADEF ) Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Gençlik Kolları ve Aileleriyle birlikte Valide Sultan Gemisinde Sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Muhtar Polat: Mahallemizin Çevresi Düzenli Temizleniyor

Malatya’nın Battalgazi İlçesi Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat temizlik çalışmalarından dolayı Battalgazi Belediyesine teşekkür etti.

Yeşilyurt ESKKK Başkanı Canal’a Doğum Günü Sürprizi

Yeşilyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Kazım Karabekir Canal’a doğum gününde personellerden Doğum günü pastası sürprizi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Şahin Çiftçi Buluşmalarına Devam Ediyor

Üreten Kayseri gelişen TÜRKİYE, Türkiye Üretiyor Sen Üret Yeter sloganıyla Kayseri İl Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin 2022 yılındaki Çiftçi Buluşmalarını 2023 yılında da sürdürmeye devam ediyor.

Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 Ödül Birden

Akademik Kariyerindeki başarısına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ve Başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Prof. Dr. Hakan Parlakpınar’a 3 farklı kategoride 3 Ödül birden alarak taçlandırdı.

AKÇADAĞDER 2023’ün İlk Misafirlerini Ağırladı

2022 yılında önemli faaliyetlerle ve ziyaretçiler ile yılboyu Önemli konukları misafir eden Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 2023 yılının ilk misafirlerini de konuk etti.

Velioğlu Aşiretinden Coşkun Gültekin’in Acı Günü

Velioğlu Aşireti Velizâde Hüseyin Efendi 3. Kuşak Torunu, aynı zamanda TürkBirDev Malatya İl Başkanı Coşkun Gültekin’in babası Malatya’nın önemli eşraflarından Zeynal Abidin Gültekin vefat etti.

Toplam 1263 haber.