Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Doktor Mustafa Eroğlu Vefat Etti

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Mustafa Eroğlu vefat etti.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Turfanda Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Diş Hekimi Tuncay Turfanda ( 82 ) bir süredir tedavi gördüğü yaşam mücadelesine yenik düşerek vefat etti.

ESENLİK Marketlere Malatyalılar Güveniyor

Malatyalıların Ortak değeri Esenlik Marketler vatandaşların alım gücüne uygun kaliteli ürünleri cüzi kar farkıyla vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ediyor.

At Sevgisinden Nalbantçılığa Giden Hayat Hikayesi

Küçük yaşlarda başlayan At Sevgisi 32 Yaşındaki Muhammet Fatih Uğurlu’yu Nalbant olarak Türkiye’de hayatının ayrılmaz bir mesleği olarak bütünleştirmiş.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği E. Bakan Seyfi Oktay’ı Ağırladı

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği her hafta sonu geleneksel hale getirdiği kahvaltı Programında buluşalım etkinliğinde üyeler ve misafirlerle buluşmaya devam ediyor.

Malatyalı Muhtarlar ve AKCADAĞDER’den Vali Çuhadar’a Taziye Ziyareti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadır'ın vefat eden muhterem babası Yaşar Çuhadar için taziye ziyaretleri sürüyor.

Malatyalı Vali Hakkari’ye Hayat Veriyor

Aslen Malatyalı olan Hakkari Valisi aynı zamanda Hakkari Belediye Başkan Vekili olan İdris Akbıyık, çalışmaları ve projeleri ile adeta şehre hayat veriyor.

Kubbedağı Mescidi Törenle Açıldı

Malatya’nın Pütürge İlçesi yol güzergâhında bulunan Kubbedağı mevkiine Pütürge Dernekler Federasyonu ve Başakşehir Belediyesi İşbirliği ile İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu tarafından mescit yapıldı.

Yazıhan’da Kurt Sürüye Daldı 42 Hayvan Telef Oldu

Yazıhan İlçesi Sinanlı Mahallesinde Fuat Karakuş’a ait Küçükbaş Hayvan Ahıra giren Kurt 42 hayvanı telef ederken 4 tane hayvan ise yaralanmış.

Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu’ndan Başarı Öyküsü

Dünya Şampiyonu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu Başarıya giden yol hikayesini Boğaziçi Yağızlar eğitim Kurumu öğrencileriyle paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sökmen Gönüllere Dokunuyor

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Şehit Bekir Altındağ, Şehit Zafer Sayil’in aileleri ile Gazilik işlemi devam eden Yusuf Yolcu’yu evlerinde ziyaret etti.

Velioğlu Aşireti Vakıflaşma Yolunda

Velioğlu Aşireti Birlik ve Beraberliğin en kıymetli adımını atmak, Her daim yan yana olmak ve Sıla-i Rahim hedefini gerçekleştirmek için Battalgazi İlçesi Tarihi Kernek Külliyesinde bir araya gelerek Toy Kurdu.

B. Şehir Meclis Üyesi Karakaş’tan Pütürge Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Karakaş Pütürge Muhtarlar Derneğine Ziyaret gerçekleştirerek Pütürge Mahalle Muhtarlarının gününü kutladı.

Demiralp Ailesinin Acı Günü

Doğanşehir ilçesinin önemli Eşraflarından Malatya Eski AFAD İl Müdürü, İyi Parti Malatya İl Sekreteri ve Yönetim Kurulu üyesi Hamza Demiralp’ın oğlu Yasin Kürşat Demiralp trafik kazası sonucu vefat etti.

MalatyaHAYDer Ailesi 12. Kuruluş Yemeğinde Buluşuyor

Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği 12 Kuruluş yıldönümünde Kutlama yemeğiyle bir araya gelecek.

Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün’ün Sağlık Durumu İyi

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum kuruluşlarından Malatya Baskilliler Derneği Başkanı işadamı Yunus Görgün Kalp Kriz geçirdi.

BİLDEF Kamu Yararına Çalışan Dernekler Statüsünde

Kısa Adı (BİLDEF) olan Bursa İl Dernekleri Federasyonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Kamu Yararına çalışan Dernekler statüsüne resmen alındı.

Kırkgöz Yeniden Canlanıyor

• Tarihi Kırkgöz Hasırcılar mahallesinde 30 milyona mal olacak Sahil Parkı projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. 30 Bin metrekare taş duvar örüldü, 2 bin 500 kamyon hafriyat taşındı. Alan yeşillendirilerek ağaçlandırıldı. Kırkgöz bölgesini ayağa kaldıracak projeyi Yeni Malatya Gazetesi ekibi olarak yerinde gördük. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder bu parkla Malatya nefes alacak diyor.

Toplam 1263 haber.