Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Seçimi 2 Ekim’de

Malatya TSO’da Değişimin Ayak Sesleri Yükseliyor

Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan’dan Baskilliler Derneğine Ziyaret

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli heyet başkanı Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan ziyaretler kapsamında Malatya’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Baskilliler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Battalgazi’de “Aile Akademisi” Başlıyor

Hatice Kübra Tongar, 4 Eylül’de Battalgazililerle Buluşacak

Turan ve Hayta Ailelerinin Mutlu Günü

Sivas’ta görev yapan Eğitimci Nurgül Turan(Hayta) ile Sağlık İl Müdürlüğünde görev yapan Tarık Hayta DDY Lokalinde yapılan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Can Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Önemli Eşraflarından iş insanı Öztürk Usta Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Can’ın amcası Lütfü Can vefat etti.

BBP Pütürge İlçe Kongresinde Serhat Toktamış Seçildi

Büyük Birlik Partisi Pütürge ilçe kongresi Pütürge Belediyesi sosyal tesislerinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Malatya’da Bir İlk“ Karavan İmalatı”

100. Yıl Sanayi Sitesi Esnaflarından Kaya Kardeşler Malatya’da ilk Karavanı Yaptı

Sanayici İşadamı Baştürk’ten Baskilliler Derneğine Ziyaret

Malatya’nın önemli sanayicilerinden Baştürkler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, 1.OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve 1.OSB İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı işadamı M. Akif Baştürk ve çalışma arkadaşları Malatya Baskilliler Derneğine ziyarette bulundu.

Çelik ve Sun Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın tanınmış eşraflarından Ülkücü Camianın önemli isimlerinden İş İnsanı Taner Çelik oğlunun düğün toyu kuruldu.

B. Şehir Başkan Vekili, Başkan Danışmanı ve Vakıf Başkanı İl Müdürü Sökmen’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Sağdıç Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen’i ziyaret etti.

Cafanalı Çiftçilerden Derme Sulama Birliğine Tepki

Derme Sulama Birliğinin 2022 yılı sulama ücretine gelen fahiş zamlar Cafanalı çiftçiler tarafından sert tepki gösterildi.

Fikret Onhan Bayındır Memur-Sen Genel Merkez Yönetimine Seçildi

Malatya Eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yapan ve Tayin dolayısıyla Malatya’dan ayrılan Fikret Onhan Bayındır Memur-Sen Genel Kurulunda Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Malatya’nın Geleceğini Şekillendiren İsim Başkan Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan uzun bir süreden beri ele alıp yazmak özelinde anlatmak istediğim bir hizmet adamıdır.

Ağılyazı’da Karpuz Hasadı

Yaz mevsiminin en lezzetli ve ferahlatıcı tatlarından olan karpuz, vitamin ve mineral içeriği oldukça yüksek bir meyve olan Karpuz hasadı Battalgazi İlçesi Ağılyazı’da devam ediyor.

Kasap Narin Et ve Et Ürünleri Yeni Şubesiyle Hizmette

Malatya’da işletmeciliğini Malatya Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Yusuf Küçer’in yaptığı Kasap Narin Et ve Et ürünleri yeni şubesiyle Malatyalılara hizmet sunmaya başladı.

Karayolları 8. Bölge Müd. Güneş’ten Üniversite Mah. Muhtarı Polat’a Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürü Yusuf Güneş beraberinde Karayolları 81. Şube Şefi Emrullah Metin ile birlikte Üniversite Mahalle Muhtarlığına ziyarette bulundular.

Arguvan'a Yeni Kaymakam Atandı

İçişleri Bakanlığı'nın Kaymakam atamaları kararnamesi ile Arguvan Kaymakamlığına, Denizli Babadağ Kaymakamı Adem Karataş atandı.

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Orduzu Mahallesinin sakinlerinden AK Parti Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Abuzer Altın’ın Abisi Ramazan Altın vefat etti.

AKÇADAĞDER” Akçadağ ve Akçadağ Spor Sahipsiz Değildir”

Yaklaşık 2 yıldır Malatya’da başarılı çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ’ın sahipsiz olmadığını dün olduğu gibi bundan sonra da Akçadağ’ın ilerlemesinde, Kalkınmasında, Sorun ve sıkıntılarında Birlik beraberlik içerisinde Hemşerilerinin yanında olacaklarını belirtti.

Toplam 1263 haber.