Politika

Politika Haberleri

Gelecek Partisi’nden İstifa Ederek MHP’ye Katıldılar

Malatya’da Gelecek Partisi’ne üye ve yönelici iken istifa eden bir grup toplu halde MHP’ye katıldı.

Yeniden Refah Partisi Malatyalı Depremzedelerle İftarda Buluşuyor

Yeniden Refah Partisi Ramazan boyunca Malatyalı Depremzedelerle iftar programında bir araya gelmeye devam ediyor.

Milletvekili Adayı Enver Kiraz’dan Anlamlı Ziyaretler

Milletvekili adayı Enver Kiraz, ilk olarak Ankara Tren Garı yakınlarında 10 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen mitingde DEAŞ terör örgütü mensuplarının bombalı saldırısında hayatını kaybedenlerin mezarlarını ziyaret etti.

Gürkan, “Malatya’yı Ayağa Kaldıracağız”

Esnaf Konteyner Çarşısında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan,“Malatya’nın Ticari Işıkları Yanacak, Malatya’mız Eski Haline Gelecek”

319 Bin Konutun İnşası Başlıyor

Bakan Kurum: 13 Nisan’da Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Malatya’mızda 100 bininci konutumuzun sözleşmesini imzalayacağız”

BBP Malatya Milletvekili Aday listesi

14 Mayıs Genel Seçimleri Büyük Birlik partisi Malatya Milletvekili Adayları Belli oldu.

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Listesi

14 Mayıs’ta yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde Malatya halkının merakla beklediği Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday listesini açıkladı.

Başarılı Siyasetçi Dr. Ercan Uçkan’dan Gelecek Partisine Sert Tepki

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı ve Malatya Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Ercan Uçkan zehir zemberek sözleri le Gelecek Partisine yüklendi. ” Adalet ve liyakat özlemiyle çıktığımız bu yolun sonu maalesef bizler için büyük bir hüsran olmuştur” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi

14 Mayıs Genel Seçimleri AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Belli oldu. AK Parti, 28. Dönem Malatya Milletvekili Aday Listesi belli oldu.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi belli oldu.

CHP Malatya Milletvekili Aday Listesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Listesi açıklandı. Listede 1. Veli Ağbaba, 2. CHP Eski İl Bşk. Enver kiraz, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay 3. Sırada

Millet İttifakından Malatya'da Fermuar Sistemi

Millet İttifakı’nda fermuar sistemi uygulanarak tek liste kullanma konusunda kesin olarak anlaşmaya vardığı illerin ise Adıyaman, Aksaray, Bartın, Bayburt, Düzce, Çorum, Erzincan, Gümüşhane, Malatya, Rize, Van ve Yozgat olduğu kaydedildi.

MHP Milletvekili Aday Listesi

MHP 14 Mayıs tarihinde yapılacak Genel seçimler için Malatya ve Türkiye geneli Milletvekili aday listesini açıkladı.

İYİ Parti’de Gözler Hasan Pekdemir Hoca’dan

Seçimlere iddialı hazırlanan İyi Parti Liste sıralamasında hata yapmamış halinde Malatya’da başarılı olacağını belirten İyi Parti Tabanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir’in diğer adaylara göre şansının yüksek olarak gösteriliyor.

Millet İttifakı’nda Ortak Liste Kararı!

Milletvekili aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunulması için 9 Nisan son, bugün ise ittifaklara itirazların son günü.

İYİ Parti Malatya Mv. A. Adayı Selçuk Han' Malatya’da Tarih Yazacağız”

İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Selçuk Han“ İYİ Parti, 14 Mayıs günü Türkiye’de ve Malatya’da adeta yeniden bir tarih yazacak” dedi.

Yeniden Refah Partisi İftar’da Depremzedelerin Yanında

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Bilal Yıldırım İl teşkilatı ile birlikte Malatyalı Depremzedelerle iftar programlarında buluşuyor.

Prof. Dr. Pekdemir,” Malatya’da İnsanlar Sahipsizlik Duygusu İçerisinde”

İYİ Parti Malatya milletvekili aday adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Malatya’da depremzedelerin şehrin geleceği ile ilgili büyük endişeler yaşadığını vurgularken, “ Malatya’da insanlar sahipsizlik duygusu içerisinde"

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Yılmaz, “Ayağa Daha Güçlü Kalkacağız”

AK Parti Malatya milletvekili aday adayı İş insanı Tahsin Yılmaz, Malatya’da deprem felaketinin yaralarının sarılmaya başlandığını ve kısa sürede sıkıntıların aşılacağına inandığını vurgulayarak,” Malatya ayağa daha güçlü kalkacak. “dedi.

Toplam 3252 haber.