Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arapgir’de Mezarlıklarda ve Caddelerde Bayram Öncesi Bakım Çalışmaları

Ramazan Bayramı öncesi, Arapgir Belediyesi ekipleri tarafından Arapgir İlçesinde cadde, Sokak Tekke Mezarlığı başta olmak üzere genel temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.

Akçadağ İlçe Başkanlığında İbrahim Çelik Dönemi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez’in tasarrufuyla Akçadağ Şube Başkanlığına İbrahim Çelik atandı.

Özal Vefatının 30. Yılında Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Anıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde vefatının 30. yıl dönümü dolayısıyla 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için anma töreni düzenlendi.

Kiraz" Birlikte Mücadele Edip, Birleşe, Birleşe Kazanacağız."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz mahalle ziyaretlerine devam ederken yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Oto Hırsızları Jandarma’dan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri)ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul oto hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

MOTAŞ’tan Duyuru 17 Nisan'dan İtibaren Hizmet Verecek Hatlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Motaş A. Ş. Malatya’da 17 Nisan’dan itibaren ücretsiz hizmet verecek hatları açıkladı.

Malatya Çarşısı, Tarihimize ve Şehir Kültürümüze Uygun Olarak Yapılacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söyledi.

MalatyaHAYDER Kadın Kollarından Etkinlik

İstanbul’da yaşayan Malatyalı Ermeniler tarafından kurulan Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği yaptıkları etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Kiraz, “Malatya'da Vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm İstiyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İkinci Sıra Milletvekili Adayı Enver Kiraz depremzedelerin derdini ilk günden bugüne dinlemeye devam ediyor.

Malatya’da Siyasetin Adı Var Kendi Yok

Yaklaşan Genel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Depremi fazlasıyla yaşayan Malatya’da siyaset arenasında işler hayli sıkıntılı sürece girmiş vaziyette.

CHP Adayı Kanbay’dan AKÇADAĞDER’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili 3. Sıra adayı Malatya Eski Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Malatyalılar Geleneksel iftar Programında Buluştu

Kocaeli Malatyalılar Derneği geleneksel iftar programında Malatyalılar bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Başkan Cömertoğlu” Bu İşin Sıkıntısı Yetki Kargaşası”

Halk Tv. de usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “ Yeni Bir Sabah “ programına katılan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 11 ili kapsayan 6 Şubat Depremlerinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen neden yeterince başarılı olunmadığını gerekçeleri ile canlı yayında anlattı.

303 Çocuğun Bayram Harçlığı Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllülerinden

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllüleri Çadır Kentte Kalan depremzedelere ve çocuklarına destek ve katkıda bulundular.

KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren’e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki’yi makamında misafir etti.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy” Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Olarak Üreticilerimiz İçin Çalışan Bir Ekibiz”

Toplam 3587 haber.