Genel

Genel Haberleri

Başkan Güder: “19 Mayıs Milli Şahlanışın Destanıdır”

Başkan Güder'den 19 Mayıs Mesajı

“MTÜ’den 3. Kuruluş Yıldönümü ve 19 Mayıs Kutlama Programı”

“Halk Sanatçısı Oğuz Aksaç MTÜ’nün Konuğu Oldu”

Büyükşehir Belediyesinden 19 Mayıs Etkinlikleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle etkinlikler düzenliyor.

“19 Mayıs, Milli Mücadelenin Ruhudur”

Başkan Çınar’dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı;

Keskin’den hibe için teşekkür, tam çalışma için talep

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESEBO) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaflara verilecek olan 3 ile 5 bin TL arasındaki hibe desteği için teşekkür ederek, 1 Haziran’dan itibaren tüm esnaf camiasının tam çalışma dönemine girişi içinde müjde beklediklerini bildirdi.

Doğanşehir Belediye Meclisi'nden İsrail'i kınama

Doğanşehir Belediyesi Meclisi’nin,mayıs ayı olağan toplantısını meclis toplantı salonunda meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, İsrail’in Saldırılarını Kınadı

Yeşilyurt Belediye Meclisinde grubu bulunan AK Parti, MHP ve CHP’li Üyelerinin ortak bildirisiyle, İsrail’in Mescid-i Aksa ve Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırıları ve uygulamaları kınandı. “İsrail’i Şiddetle Kınıyoruz”

Battalgazi Belediye Meclisi’nden İsrail'e Kınama

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısında gündeme alınan maddeleri tek tek görüşülerek karara bağladı. Battalgazi Belediye Meclisinde grubu bulunan AK Parti, MHP ve İYİ Partili Meclis üyeleri, yayınladıkları bildiriler ile İsrail'in Mescid-i Aksa'daki çirkin saldırılarını kınadı.

Dünya Basın Mensupları Derneğinden İsrail Vahşetine Kınama

“İsrail Siyonistlerinin devlet teşekkülündeki teröristvari soykırımcı saldırılarını tüm Dünya'ya karşı işlenmiş, insanlığa kast eden bir insanlık suçu olarak görüyor, Dünya Basın Mensupları Derneği olarak kınıyor ve lanetliyoruz.”

Başkan Çetinkaya'dan E. Tabip Albay Prof. Dr. Abdurrahman Bakır'a Plaket

Adıyaman'ın Kahta İlçesi Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Ankara'da Adıyamanlılara yapmış olduğu hizmet ve yardımlardan dolayı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Beyin cerrahi öğretim üyesi profesör doktor Emekli Albay Abdurrahman Bakır'a teşekkür plaketi takdim etti.

İçişleri Bakanlığından Yeni Genelge

İçişleri Bakanlığı, 17 Mayıs sabat 05.00'ten itibaren uygulanacak kademeli normalleşme tedbirlerine ilişkin genelgeyi açıkladı. Akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması 21.00'de başlayacak. Hafta sonları ise sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

FIRAT EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen Hayatını Kaybetti

Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen, geçirdiği ani kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

“Kudüs’te İnsanlık Suçu İşleniyor, Bayrama Hüzünlü Giriyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Ramazan Bayramı Mesajı;

Battalgazi’den Filistin’e Selamlı Destek

Battalgazi Belediyesi tarafından işgal altındaki Doğu Kudüs'te İsrail polisinin çirkin saldırılarına maruz kalan Filistinli kardeşlerimize reklam panolarına yansıtılan "Selamün Aleyküm Mescid-i Aksa" yazılı görsellerle destek mesajı gönderildi.

MHP Mv. Fendoğlu" Elleri Öpülesi Annelerimizi Yılın Bir Gününde Değil; Hayatımızın Her Anında Hatırlamamız Gerekir

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Mv. ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu Anneler Günü münasebetiyle Mesajı yayınladı.

Başkan Bayduz'dan Malatya Seferberliği'ne Teşekkür Mesajı

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Malatya Valiliği (Battalgazi) Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ahmet Bayduz vefa gruplarına teşekkür etti

Başkan Zafer’den Kadir Gecesi Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yardımcıoğlu: Annelerimiz, Koşulsuz Sevginin Timsalidir

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kale İlçesinde İddia Edilen Olaya AK Parti ve CHP’den Açıklama

Show TV ekranında yayınlanan “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” adlı programda gündeme gelen ve CHP Malatya – Kale İlçe Başkanının karıştığı iddia edilen Tecavüz olayıyla ilgili AK Parti Malatya İl Başkanı Av. İhsan Koca’dan Sert Tepki gelirken, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’da bir açıklama yaparak Parti olarak bu konulardaki tavrımız tartışmaya yer bırakmayacak kadar nettir “diyerek iddialara yargı karar verecek dedi.

Toplam 1742 haber.