Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Battalgazi İlçesi Başkan Güder’le Hayat Buluyor

Malatya’nın en fazla gelişen, büyüyen hizmetleri fazlasıyla alan ve geleceğe hazır ilçelerinin başında gelen Battalgazi ilçesi mevcut Başkan Osman Güder ve ekibiyle hayat bulmaya devam ediyor.

Başkan Kahveci’den Esnaf Ziyareti

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Matim İş Merkezinde bulunan Cep Telefoncu esnaflarını ziyaret etti.

Hacıyusuflar Mahallesi Muhtar Nevzat Alan’dan Memnun

Malatya’nın Battalgazi İlçesinin önemli Mahallelerinden Hacıyusuflar Mahallesi Sakinleri yaklaşan yerel seçimlerde Nevzat Alan’ı yeniden Muhtar görmek istediklerini belirtiyorlar.

ESMAD Nadir Alp Pektaş İle Yola Devam Dedi

Eskişehirde Malatyalılar Dayanışma Derneği ESMAD 5. olağanüstü seçimli genel kurulunda 2 adayın yarıştığı seçimde Nadir Alp Pektaş seçimin galibi oldu.

Aday Adayı Halise Çine” Her şey Memleketimiz için Her şey Battalgazi için”

Battalgazi Belediye Başkanlığı için Sevilen isim: Halise Çine AK Parti’de Aday adayı olması dengeleri değiştirmeye devam ediyor.

Malatya Halkı Gürkan Başkan’ın Yanındadır, Şer Güçler Yine İşbaşında Ama Başaramayacaklar

Başkan Selahattin Gürkan'ın itibarını lekeleyerek siyasi süreci manipüle etmeye çalışan bu tür çirkin oyunlara artık Malatya halkı tarafından prim verilmemektedir.

Deprem Sonrası Başkan Gürkan Sosyal Tesislerdeki Vatandaşları Ziyaret Etti

Malatya’da akşam üstü meydana gelen 3 er dakika arayla 5,2 ve 4,4 şiddetindeki depremlerden dolayı tedirgin olan Malatyalılara sosyal tesislerin tüm kapılarını açan, Tüm otobüsleri ücretsiz olması talimatını veren Başkan Gürkan Sosyal Tesislerde kalan misafirleri ziyaret ederek hasbihal etti

Malatya'da Önce 5.2, Sonra 4.7 Büyüklüğünde Depremler Korkuttu

(AFAD) tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; saat 17:46'da Malatya Battalgazi'de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Akçadağ Belediye Başkanlığına Murat Maskar AK Parti’den Aday

Malatya’nın kadim ilçelerinden Akçadağ’da yerel Seçimlerde AK Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan Murat aksar İlçede heyecan yarattı.

Saklı Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli Eşraflarından, Önceki Dönemlerde Akçadağ Belediye Başkanlığı yapmış ve Akçadağ’da döneminde büyük hizmetleri olmuş Hasan Saklı’nın abisi ( Bıyıklı ) İbrahim Saklı vefat etti.

Malatya'da 4.5 Şiddetinde Deprem Korkuttu

Pütürge merkezli Malatya da deprem korkuttu.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Yeni Yönetimi Belli Oldu

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Yeni Yönetim kadrosunu güçlendirerek 2024 seçimlerine teşkilat olarak hazırız mesajını verdi.

Yılmaz” Şehrimizi Birlikte Ayağa Kaldıracağız”

6 Şubat Depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya’da Şehrin yeniden ayağa kalkması için İş İnsanı Siyasetçi Tahsin Yılmaz’ın öncülüğünde istişare toplantısı düzenlendi.

Kahveci ve Demez Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri – Asiye Kahveci Ailesinin oğlu Muhammed Kahveci ile Remziye – Tahsin Demez Ailesinin Kızı Sema Demez Kahveci muhteşem düğün töreniyle evlendi.

Başkan Gürkan’a Yeni Dönemde Malatya'nın Daha Çok İhtiyacı Var…

Malatya ayağa kalkacak ise Bu Selahattin Gürkan’ın yeni dönemde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla olacaktır. Yoksa Malatya kaybeder, herkes kaybeder.

Malatya’da Gece Yarısı Deprem

Kandilli Rasathanesi Merkez üssü Malatya Uluköy olan Perşembe günü 16-11-2023 tarihi gece saat 01.32 de 4.0 şiddetinde deprem olduğunu duyurdu.

Şeydanur ve Ali Eren Çiçek Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın Önemli Eşraflarından Saygın, sevilen isimlerinden genç İşadamı Ali Eren Çiçek ile Şeydanur Çalışkan (Çiçek) seçkin davetli topluluğunun da hazır bulunduğu rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Malatya’nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen Antalya’ya Atandı

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Toplam 1264 haber.