Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatya’nın Başarılı Müdürü Galip Sökmen Antalya’ya Atandı

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Malatya İl Müdürlüğüne atanan ve Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede takdir kazanan Galip Sökmen Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Kale İlçesi Başkan Koca İle Yeni Yüzyıla Hazır

Malatya’nın tarihi ve doğal güzelliğiyle ünlü Fırat’ın sahilinde Turizm Cenneti Kale İlçesi Belediye Başkanı Murat Koca sayesinde yeni Yüzyıla hazır.

Yazıhan İlçesi Başkan Öztürk İle Tarım Merkezi Olma Yolunda

Yazıhan İlçesi Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün gayretleri sayesinde geleceğini emin adımlarla şekillendirmeye devam ediyor.

Kale Belediyesinden Kudüs Konulu Söyleşi Programına Yoğun İlgi

Kale Belediye Başkanı Murat Koca İsrail’in Filistin halkına karşı uyguladığı soykırımı sert dille eleştirirken İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa program yaparak “ Kudüs “ ün önemini anlatan söyleşi programı düzenlediler.

Başkan Akın” Görevinizin bilincinde Olmak Çok mu Zor?

Zaman asla size kıyak geçmez; hak olan doğruları heryerde siz söyleyin, önce insaniyetli ve hakkaniyetli siz olun, hizmetleri ayrım gayrım yapmadan siz önce yerine getirin ve hak, hukuk ve adaleti muhakkak siz muhafaza edin.

Türk Kızılayı Malatya Şubesi Öğrencileri Unutmadı

Türk Kızılayı Malatya İl Başkanlığı Doğanyol İlçesindeki Minik Öğrencileri unutmadı. Eğitime destek kapsamında İlkokul çocuklarına Okul Çantası ve Kırtasiye takdiminde bulundu.

Esenlik Şirketinden İsrail Mallarına Boykot

Malatya Esenlik Şirketi Süpermarketlerde örnek bir karara imza atarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla İsrail ürünlerini satmama kararı aldı.

Türkiye’nin Gururu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu’ndan Türk Halkına Mesaj

Mesleğinin EN’lerinden ünlü kuaför, dünya şampiyonu Şener Eroğlu” Bizi İzlemeye Devam Edin. Ay Yıldızlı Bayrağımız gittiğimiz tüm yarışmalarda Dalgalandırmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

MASTÖB’de Deprem” Yönetim Fesh Edildi Kayyum Atandı”

Kısa adı MASTÖB olan Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğinde Genel Kurulların aslına uygun olmadığı iddiası Elektrik Yüksek Mühendisi Bilgin AKBAL tarafından yargıya taşınmasıyla birlikte Olağanüstü Seçimli Genel Kurula Gidecek.

Başkan Hilal Acı ve Ela Erkoç’tan Önemli Ziyaret

TOBB Malatya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İşkadını, Siyasetçi Hilal Acı, AK Parti il yönetim kurulu üyesi İşkadını Siyasetçi Ela Erkoç Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber konteynerini ziyaret etti.

Arapgir İlçesinde Doğalgaz Sevinci

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu “İnandık, Çalıştık ve Başardık”

Seda ve Murat Uslu Çiftine Muhteşem Düğün Töreni

Malatya’nın önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Şahin ve Sultan Uslu Ailesinin oğlu Murat Uslu ile Gazal ve Abdullah Alan Ailesinin Kızı Seda Alan Rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi.

Malatya’da Cumhuriyet’in 100. Yılı Resepsiyonuna Büyük İlgi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Malatyalıların yoğun ilgisiyle kutlandı. Son yılların en yoğun kalabalığına sahne olan Cumhuriyet Resepsiyonunda gelenler Ay Yıldızlı Bayraklarla” yer gök kırmızı “ coşkusuyla kutladı.

Hekimhan’da Zurbahan Dağına Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri Açtılar

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve Hekimhanlı vatandaşlar Cumhuriyet’in 100. cü yılı dolayısıyla 29 Ekim’de Zurbahan dağına çıkarak Dev Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri astılar.

Akçadağ’la İlgili Önemli Kararlar İstişare Edildi

Bugün aldığımız kararların ve yapacağımız çalışmaların Akçadağ ilçemiz ve Hemşerilerimize hayırlı olsun.” Ortak Paydamız Akçadağ, Başka Akçadağ yok. Akçadağlıyız, Mutluyuz Gururluyuz” diyoruz.

Başkan Evren” Cumhuriyet Bayramının 100 Yılını Kutluyorum”

Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlanacağı 29 Ekim öncesi tüm yurtta etkinlik ve tören hazırlıkları Malatya ESKKK Başkanlığından coşkuyla başladı.

MASKİ Mehmet Mert İle Hayat Buluyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Mehmet Mert ve A Takımı sayesinde Malatya genelindeki tüm ihtiyaçlara cevap veren çalışmalarla takdir topluyor.

Ankara’da Darendeliler Derneği Kongresinde Mehmet Gültekin Seçildi

Ankara’daki Darendeliler Derneği’nin olağan genel kurulu 22.10.2023 Pazar günü Necatibey caddesinde bulunan dernek merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Doğanşehir Belediyesine Mezarlık Tepkisi

Doğanşehir Belediyesinin İlçe Mezarlıklarında yeterince temizlik ve Bakım çalışmaları yapmadığını, mezar etraflarının çöpten ve kuru otlardan arındırmadığını iddiası sert tepkiyle karşılanıyor.

Toplam 1265 haber.