Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Öztürk” Tarlada İzi ve Emeği Olmayanın Harmanda Ürünü Olmaz”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte ilçe geleceğine emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Malatya'da deprem Korkuttu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana gelirken Bölgede paniğe neden oldu

Kızılay Malatya Şubesine Sürpriz Ziyaret

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Osman Korkut Özel Gereksinimli ( Down Sendromlu ) çocukların sürpriz ziyaretiyle karşılaştı.

Mevlid Kandilinde Başkan Güder’den Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı

Mevlid Kandili dolayısıyla Battalgazi ilçesindeki Eyüp Sultan Camiinde düzenlenen programlara vatandaşlar akın ederek kılınan namazlardan sonra okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler sonrası eller semaya açılarak dualar edildi.

Bilim ve Tosun Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, AK Parti önceki dönem Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Necatİ ve Hatice Tosun Çiftinin biricik oğulları iş adamı Celal Tosun ile Bilim Ailesinin kızı Hatice Berfin düzenlenen düğün merasimiyle evlendi.

Antalya’da 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali Mesleğin EN’lerini Buluşturuyor

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu” Başarı Asla Tesadüf Değildir”

Coğrafi Belgeli Arapgir’in Meşhur Köhnü Üzümü Esenlik Süpermarketlerde

Dünyaca Ünlü Coğrafi İşaret Belgeli Arapgir Köhnü üzümü artık Esenlik Süpermarketler manav reyonunda satışına başladı.

Başkanların Gündemi Malatya’nın Geleceği

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun ve Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak Malatyalılarla konuştu.

Başkan Öztürk Doğalgaz Altyapı Çalışmalarını İnceledi

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk Fethiye ve Durucasu mahallesinde yapılan Doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Gören’den Önemli Açıklamalar

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Derin Haber’i ziyaret ederken önemli açıklamalarda bulundu.

Arapgir Belediyesinden Bilboart Çalışması

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun gelmesiyle hizmetlerde büyük bir ivme kazanan ve yapılan akılcı projelerle ilçe geleceğine hazırlanmaya devam ediyor.

Acım Çiğköfte 4 Şubesiyle Hizmette

Malatya’nın damak tadının vazgeçilmezlerinden Çiğköfte vatandaşlar tarafından büyük rağbet görmeye devam ederken Çiğköfte’nin kitabını yazan, ünü il sınırlarına taşan Ramazan Kurtoğlu “ Acım Çiğköfte “ 4. cü şubesiyle hizmete başladı.

Arguvan Narmikan Kavunu Tezgahlarda

Malatya Arguvan İlçesi yöresine has tamamen doğal susuz kavunu Narmikan Kavunu Arguvan Arapgir yolu arasında tezgahlarda yerini aldı.

Başkan Koçak” Malatya’yı Planlı Dizayn Etmeliyiz”

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği memleketi Malatya’da AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi ve İl Başkanı Av. Namık Gören'i ziyaret etti.

Malatya’nın Unutulmayan Değerleri Adnan Işık’ın Kaleminden

Dile kolay! 45-50 yıl her çeşit marangoz makinası, mobilyalar, çırçır fabrikası, torna tezgâhı, fireze, demir sökme presi, demir testere, matkap tezgâhları, dişli açmak için fireze tezgâhı, demir planya tezgâhı ile haşır neşir ol! .. 23 yıl (1965-1988) küçük sanayi sitesi kooperatifi başkanlığını yap!

MADEF Yönetimi 4. Arapgir Üzüm Festivali Öncesi Toplandı

Merkezi İstanbul’da bulunan Malatya Dernekler Federasyonu MADEF öncülüğünde Sultangazi Belediyesi Etkinlik alanında yapacağı 4. Arapgir Üzüm Festivali öncesi Genel Başkan Yılmaz Durmuş Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Gürkan Yine Yakışanı Yaptı

4 yıldır Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yüzyılın hizmetlerini Malatya’ya kazandıran Başkan Selahattin Gürkan 6 Şubat Depremlerinden sonra da yine kendine yakışan Hizmetleri Malatyalılara yapmaya devam ediyor.

PÜRDEV Başkanı Osman Dursun Baba Ocağı Pütürge’de

İstanbul’un önemli ve Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından kısa adı PÜRDEF olan Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Malatya’da baba ocağı Pütürge İlçesine ziyarette bulundu.

Malatya Kültür Turizm İl Müdürlüğüne Yener Oba Atandı

Malatya İl Kültür Turizm İl Müdürü Çetin Şişman’dan Boşalan İl Müdürlüğüne Ordu Kültür Ve Turizm İl Müdürü Yener Oba Atandı.

Toplam 1277 haber.