Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Şanlıurfa İl Tarım Müdürü Olarak Malatyalı Mehmet Aksoy Atandı

Malatyalı Bürokrat Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü olarak ataması yapılırken karar resmi gazetede yayınlandı.

Malatyalı Bürokrat Mustafa Şahin İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü oldu

Malatya’nın yetiştirdiği önemli bürokratlardan Kayseri Tarım Orman İl Müdürü Mustafa Şahin Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.

Akçadağlı Siyasetçi İş adamı Ramazan Bozkurt Kaza Geçirdi

Akçadağ İlçesinin yetiştirdiği önemli Siyasetçi, İşadamı AKÇADAĞDER Genel Başkanvekili Ramazan Bozkurt büyük bir kaza sonucu yaralanırken ayağına ise 25 dikiş atıldı.

İzci ve Bilem Ailesinin Mutlu Günü

Malatyalı Gazeteci Mustafa ve Saime İzci çiftinin değerli oğlu Enes İzci ile Emin ve Nuray Bilem çiftinin biricik kızları Cansu Bilem düzenlenen tören ile evlilik müessesesine ilk adımı atarak evlendiler.

Malatya Kızılay Şubesi Öğrencileri Unutmadı

6 Şubat’ta asrın felaketi depremleri yaşayan Malatya’da Kızılay Malatya Şubesi yaraların sarılmasına devam ederken 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında okula başlayan depremzede öğrencileri de unutmadı.

Asuman Sarıtaç’ın Acı Günü

Malatya’nın önemli Kadın siyasetçilerinden Eğitimci, Yazar İş Kadını Asuman Sarıtaç’ın babası emekli öğretmen Ethem Pektaş vefat etti.

Malatya’nın Önemli Değerlerinden Cumali Duman Vefat etti

Malatya basının sevilen ismi Tv. Program yapımcısı Malatya’nın önemli değerlerinden Cumali Duman kalbine yenik düşerek vefat etti.

Balıkçı Esnafının Durumu Ne Olacak?

Malatya’da 6 Şubat’ta yaşanan depremlerden sonra birçok yer gibi Balık Halinin de zarar görmesi nedeniyle yıkılması Balıkçı Esnafını kara, kara düşündürüyor.

MOTAŞ’tan Eğitime 1 Hafta Ücretsiz Ulaşım Katkısı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla Eğitime büyük katkı. Malatya’da Öğrenci ve Öğretmenlere Toplu Taşıma araçları 1 Hafta Boyunca ücretsiz.

Başkan Gürkan’dan Fahri Kayahan Esenlik Şubesine Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştiren Fahri Kayahan Esenlik Süpermarketler şubesine ziyaret gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı gören vatandaşlar memnuniyetlerini belirttiler.

MİAD Konteyner Kent’te Sünnet e Çocuk Şöleni Coşkusu

Malatyalı İş Adamları Derneği MİAD tarafından Konteynır Kentte organize edilen Sünnet ve çocuk şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kuaförler 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivalinde Buluşuyor

Türkiye Berberler Kuaförler ve güzellik salonları Federasyonu ve EuruCup Türkiye İşbirliği İle 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali Antalya – Belek’te başlıyor.

Başkan Koçak’tan Malatya’nın Geleceğine Dair Temas ve Ziyaretler

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak beraberinde Ankara Akçadağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Evin ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ettiler.

Başkan Özkan’dan Darende Kaymakamı Gülyer’e Ziyaret

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan beraberinde Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Darende Kaymakamı olarak atanan Şerif Gülyer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Akbıyık’tan TCG Anadolu’ya TOGG ile Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Türkiye’nin en büyük Askeri ve dünyanın ilk SİHA gemisi olan TCG Anadolu'yu yerli ve milli otomobil TOGG ile ziyaret etti.

Başkan Akın Elazığ’da Proje Yürütme Toplantısına Katıldı

Doğu Anadolu Bölgesi’nin önemli Tarım ve Hayvancılık şehirlerinden Malatya’da Malatya İli Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın Elazığ birliği ve Tarım ve orman il müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı proje yürütme kurulu Toplantısına katılım sağladı.

MİM-DER Malatya’nın Geleceğini İstişare Etti

Kısa Adı MİM-DER olan Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bülbüloğlu başkanlığında Malatya’nın yeniden İnşası istişare toplantısını gerçekleştirdi

Vali Yazıcı’dan Darende Somuncu Baba Camii ve Külliyesine ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı ziyaretler kapsamında geldiği Darende ilçesinde Somuncu Baba Camii ve Külliyesini ziyaret ederek incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

Yazıhan İlçesinde Deprem Korkuttu

Malatya’nın Yazıhan İlçesinde 3,9 şiddetinde deprem meydana geldi.

Toplam 1277 haber.