Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatya Hasan Erkoç Ağabeyini Kaybetti

Malatya’nın önemli eşraflarından önceki dönem Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan İşadamı Hasan Hüseyin Erkoç vefat ederek ebedi aleme göç etti.

Meşhur Doğanşehir Elmaları Esenlik SüperMarket Tezgahlarında

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve 4 yıldır gerçek kimliğine kavuşarak kurumsallaşarak güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri ve Malatyalıları unutmuyor.

Başkan Evren” Cenab-ı Allah Bir Daha Böyle Bir Afeti Ülkemize Yaşatmasın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çekin ve Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız’ı Konuk etti.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. Yılına Hazır

Göreve geldikten sonra başarılı çalışmaları ve sihirli dokunuşlarla kurumsal kimliğini kazanmasını sağlayan Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Cumhuriyetin 100. Yılında ekibiyle hazır.

MADEF Öncülüğünde 4 Geleneksel Malatya Yöresel Ürün Günleri festivali

Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Öncülüğünde 4. Geleneksel Malatya Yöresel Ürünler ve Arapgir Üzüm Festivali Sultangazi’de Start Verdi

Akın” Vilayet İsterim Amma”

Malatya Tarım Platformu Başkanı, Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın milletin yüreğindeki özel bir serzenişi kaleme alarak kamuoyuyla paylaştı.

Çırmıktılılar Derneği Mv. Tüfenkçi’yle Çırmıktı'nın Geleceğini İstişare Etti

Başkanlığını Şerafettin Durak’ın yaptığı Çırmıktılılar Derneği AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret ederek Çırmıktı’nın geleceğini istişare etti.

Zaviye Mahallesi Muhtarlığına Güçlü Kadın Aday

Muhtar Adayı Tuğba Farımaz” Zaviye Mahallesinin Sakinleri Destek Sizden Hizmet Bizden”

Gündem Darende İlçesinin Geleceği

Malatya’nın efsanevi İl Sağlık Müdürlerinden, önceki Dönem Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser İstanbul’da DADEF Genel Başkanı işadamı Hulusi Eser ve Av. Pınar Aydemir ile bir araya gelerek Darende ilçesinin geleceğini istişare ettiler.

Maskar” Akçadağ İlçemizdeki Sorunları Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Akçadağ İlçe Mahallelerini gezerek sorunları ve talepleri istişare etmeye devam ediyor.

Esenlik Süpermarketlerde 1 Gün Değil 3 Gün İndirim

Malatya Esenlik Süpermarketlerde İndirim yağmuru devam ediyor. Sebze fiyatlarında maliyetine 3 gün boyunca indirim kampanyası yaparak Malatyalıların sofralarını bereketlendiriyor.

Türk Ocakları Malatya Şubesi Yönetimi Önemli Konularla Toplandı

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirirken önemli kararlara da imza attı.

Başkan Öztürk” Tarlada İzi ve Emeği Olmayanın Harmanda Ürünü Olmaz”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün Belediye Başkanlığı görevine gelmesiyle birlikte ilçe geleceğine emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Malatya'da deprem Korkuttu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana gelirken Bölgede paniğe neden oldu

Kızılay Malatya Şubesine Sürpriz Ziyaret

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Osman Korkut Özel Gereksinimli ( Down Sendromlu ) çocukların sürpriz ziyaretiyle karşılaştı.

Mevlid Kandilinde Başkan Güder’den Vatandaşlara Kandil Simidi İkramı

Mevlid Kandili dolayısıyla Battalgazi ilçesindeki Eyüp Sultan Camiinde düzenlenen programlara vatandaşlar akın ederek kılınan namazlardan sonra okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ilahiler sonrası eller semaya açılarak dualar edildi.

Bilim ve Tosun Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, AK Parti önceki dönem Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Necatİ ve Hatice Tosun Çiftinin biricik oğulları iş adamı Celal Tosun ile Bilim Ailesinin kızı Hatice Berfin düzenlenen düğün merasimiyle evlendi.

Antalya’da 5. Uluslararası Güzellik Sanatları Festivali Mesleğin EN’lerini Buluşturuyor

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu” Başarı Asla Tesadüf Değildir”

Coğrafi Belgeli Arapgir’in Meşhur Köhnü Üzümü Esenlik Süpermarketlerde

Dünyaca Ünlü Coğrafi İşaret Belgeli Arapgir Köhnü üzümü artık Esenlik Süpermarketler manav reyonunda satışına başladı.

Toplam 1270 haber.