Özel Haber

Özel Haber Haberleri

TCDD Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Kazancıoğlu’na Üniversite Yönetiminden Plaket

İnönü Üniversitesi Ekolojik Yerleşkesinde Vagonevlerin Açılış Töreni Düzenlenen Törenle Gerçekleştirildi.

Başkan Fatma Kaplan Hürriyet'ten Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş’a Plaket

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle İzmit’teki mahalle muhtarları ve aileleriyle bir araya geldi.

Muhtar Cengiz Kurtuluş” Muhtarlar Önemli Görevler Üstlenmişlerdir”

Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Muhtarların Muhtarlar gününü kutladı.

Akın” Adına Siyaset veya Bürokrasi Diyemezsiniz”

MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın seçilmiş ve atanmışların bu millete ve memlekete sorumlulukları olduğunu belirterek asli göreviniz neyi gerektiriyorsa öyle davranın çağrısında bulundu.

Muhtar Adayı Farımaz” Zaviye Mahallemizi Birlikte Kalkındıracağız”

2024 Mart ayında yapılacak mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Zaviye Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıklayan Malatya’nın önemli aktif ve başarılı Kadın yöneticilerinden Tuğba Farımaz’a mahalle sakinlerinden büyük ilgi.

Türk Ocaklarından Başkan Yalınkılıç’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Hastanede yattığını öğrenen Malatyalılar Başkan Ahmet Yalınkılıç’a geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunmaya devam ederken bir ziyaret’te Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata ve Yönetim Kurulundan geldi.

Malatya Tek Yürek” Kudüs Müslümanlarındır” Mitingi

İsrail’in Filistin halkına karşı başlattığı katliama bir tepki de ” Filistin İçin Yola Çıkıyoruz” mitingiyle Malatya’da Sivil Toplum Kuruluşları, Kurum, Kuruluş ve Siyasilerden geldi.

Filistin Mücadelesinde Hayatını Kaybeden Yeşilyurtlu Yiğit" Ali Kiraz"

Amcam Ali Kiraz Evrensel ölçekli düşüncesiyle ezilmiş ve yurdundan yuvasından göçertilmiş Filistin halkının kurtuluşuna omuz vermek, katkıda bulunmak amacıyla oradalardı.

Görgün” Battalgazi İlçemiz Osman Başkanın Hizmetleriyle Kendini Buldu

Malatya Baskilliler Dernek Başkanı Yunus Görgün beraberinde Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği ( MATEK-DER) Başkanı Mehmet Tüm ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ziyarette bulundu.

İlçe Başkanı Rüstem Çatı’dan Esenlik Süpermarketlere Elma Teşekkürü

AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Rüstem Çatı" Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Selahattin Gürkan'ın talimatları doğrultusunda Esenlik Süper Marketler bölgemizde elma alımına başlaması bizleri fevkalade mutlu etmiştir."

Malatya Hasan Erkoç Ağabeyini Kaybetti

Malatya’nın önemli eşraflarından önceki dönem Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan İşadamı Hasan Hüseyin Erkoç vefat ederek ebedi aleme göç etti.

Meşhur Doğanşehir Elmaları Esenlik SüperMarket Tezgahlarında

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve 4 yıldır gerçek kimliğine kavuşarak kurumsallaşarak güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri ve Malatyalıları unutmuyor.

Başkan Evren” Cenab-ı Allah Bir Daha Böyle Bir Afeti Ülkemize Yaşatmasın”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çekin ve Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız’ı Konuk etti.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Cumhuriyetin 100. Yılına Hazır

Göreve geldikten sonra başarılı çalışmaları ve sihirli dokunuşlarla kurumsal kimliğini kazanmasını sağlayan Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen Cumhuriyetin 100. Yılında ekibiyle hazır.

MADEF Öncülüğünde 4 Geleneksel Malatya Yöresel Ürün Günleri festivali

Malatya Dernekler Federasyonu MADEF Öncülüğünde 4. Geleneksel Malatya Yöresel Ürünler ve Arapgir Üzüm Festivali Sultangazi’de Start Verdi

Akın” Vilayet İsterim Amma”

Malatya Tarım Platformu Başkanı, Koyun Keçi Birlik Başkanı İhsan Akın milletin yüreğindeki özel bir serzenişi kaleme alarak kamuoyuyla paylaştı.

Çırmıktılılar Derneği Mv. Tüfenkçi’yle Çırmıktı'nın Geleceğini İstişare Etti

Başkanlığını Şerafettin Durak’ın yaptığı Çırmıktılılar Derneği AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’yi ziyaret ederek Çırmıktı’nın geleceğini istişare etti.

Zaviye Mahallesi Muhtarlığına Güçlü Kadın Aday

Muhtar Adayı Tuğba Farımaz” Zaviye Mahallesinin Sakinleri Destek Sizden Hizmet Bizden”

Gündem Darende İlçesinin Geleceği

Malatya’nın efsanevi İl Sağlık Müdürlerinden, önceki Dönem Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser İstanbul’da DADEF Genel Başkanı işadamı Hulusi Eser ve Av. Pınar Aydemir ile bir araya gelerek Darende ilçesinin geleceğini istişare ettiler.

Toplam 1261 haber.