Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete’ye Başkan Gürkan’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan, ziyaret esnasında Yeni Adliye Sarayının ihalesinin 24 Ağustos 2023 (bugün) tarihinde yapılacağını söyledi.

Malatya’da Deprem

Malatya’da Sabah saatlerinde merkez üssü Yeşilyurt olan 5,0 şiddetinde deprem meydana geldi.

Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü’de Açıldı

Doğanşehirli kadın girişimci Tuba Çiçek önderliğinde kurulan S.S Zeynep Ana Kadın Kooperatifi Sürgü Mahallesinde açılışını gerçekleştirerek faaliyetine başladı.

Bozkurt Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Darende İlçesinin önemli eşraflarından Malatya Belediyesi eski dönem Belediye Başkan Yardımcısı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı yapan ve emekli olan Alican Bozkurt’un Amcası oğlu Abdullah Bozkurt vefat etti.

MADEF Gençlik Kollarından” Çocuklar Gülsün” Programı

MADEF Genel Başkanı Yılmaz Durmuş” Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte depremzede hemşerilerimizin ve memleketimizin yanında olduğumuzun sözünü verdik.”

Arapgir Deli Kız Baklavası’na Coğrafi Tescil Belgesi

Malatya’nın yöresel lezzetlerinden “Arapgir Deli Kız Baklavası” coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Başkan Öztürk” Boztepe Barajı Pompaj Sulama Sahası İhalesi Ağustos’ta”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçenin gelişimine büyük atkı sunacak yatırımları ve projeleri hayata geçirtmek için büyük mücadeleler verirken girişimleri sonucu hizmetlerde sonuçlanmaya başlıyor.

Yılın En Yoğun Katılımlı Aşure Programı AKÇADAĞDER Ailesinden

Malatya’nın önemli aktif sivil toplum Kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi yine önemli bir organizasyona imza atarak Geleneksel Aşure programıyla 2023 yılının en kalabalık programını gerçekleştirdi.

Vali Yazıcı’dan Esnaf Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesiyle Malatya Valisi olarak atanan Ersin Yazıcı göreve hızlı başladı. Ticaretin sürekliliğini sağlamaya çalışan Malatyalı esnafları ziyaret ederek sohbet etti.

Ortaç” Güzel Adamlar Güzel İşler Yaparlar”

Battalgazi Muhtarlar Derneğinin konuğu Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu oldu.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Görevine Başladı

Hakkari Valiliğinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’da yoğun ilgi ve protokol tarafından törenle karşılandı.

MASKİ’den Su İçilebilir Uyarısı

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yeni duyuruyla suların güvenle içilebileceğini belirtti.

Kozluca Mahallesinde Elektrik ve Su Aboneliği Sıkıntısı

Kozluca Mahalle Sakinleri Depremde ağır hasar gören evlerinin elektrik ve su aboneliklerinin iptal edilmemesini istiyorlar.

Başkan Çınar Özsan Sanayi Sitesinde Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar” Yeşilyurt'umuzda temizlik ve hijyen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor”

Hekimhan'ın Meşhur Linda Domatesleri Esenlik Süpermarketlerde

Malatyalılara tarladan sofraya doğal, Organik ve yerli ürünleri Malatyalıların sofralarında buluşmasını sağlayan Esenlik Süper Marketlerde Hekimhan’ın meşhur Linda Domateslerini de manav reyonlarında bulmak mümkün.

Malatya’da 4,8 ve 4,5 Şiddetinde iki Deprem

Malatya'da artçı depremler vatandaşları tedirgin ederken bugün saat 16; 39 da 4,8 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Belediye Başkanı Güder ve İlçe Başkanı Kahveci’den Esnaf Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci İlçe esnaflarını gezerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinledi.

AGC Yönetiminden Rektör Prof. Dr. Kelleş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Adıyaman Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık Muğla Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla valiliğine Doğunun Huzur Kenti Hakkâri’nin Başarılı Valisi İdris Akbıyık atandı.

Toplam 1276 haber.