Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Muğla Valisi İdris Akbıyık Görevine Başladı

Hakkari Valiliğinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’da yoğun ilgi ve protokol tarafından törenle karşılandı.

MASKİ’den Su İçilebilir Uyarısı

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü yaptığı yeni duyuruyla suların güvenle içilebileceğini belirtti.

Kozluca Mahallesinde Elektrik ve Su Aboneliği Sıkıntısı

Kozluca Mahalle Sakinleri Depremde ağır hasar gören evlerinin elektrik ve su aboneliklerinin iptal edilmemesini istiyorlar.

Başkan Çınar Özsan Sanayi Sitesinde Temizlik Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar” Yeşilyurt'umuzda temizlik ve hijyen çalışmalarımız aralıksız devam ediyor”

Hekimhan'ın Meşhur Linda Domatesleri Esenlik Süpermarketlerde

Malatyalılara tarladan sofraya doğal, Organik ve yerli ürünleri Malatyalıların sofralarında buluşmasını sağlayan Esenlik Süper Marketlerde Hekimhan’ın meşhur Linda Domateslerini de manav reyonlarında bulmak mümkün.

Malatya’da 4,8 ve 4,5 Şiddetinde iki Deprem

Malatya'da artçı depremler vatandaşları tedirgin ederken bugün saat 16; 39 da 4,8 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Belediye Başkanı Güder ve İlçe Başkanı Kahveci’den Esnaf Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci İlçe esnaflarını gezerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinledi.

AGC Yönetiminden Rektör Prof. Dr. Kelleş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Adıyaman Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık Muğla Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla valiliğine Doğunun Huzur Kenti Hakkâri’nin Başarılı Valisi İdris Akbıyık atandı.

Başkan İnce’den” Servisçi Esnafına Kontak Kapatmaya Var mısın?” Çağrısı

Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf odası Başkanı Mesut İnce’den Servisçi Esnafına Çağrı” Fabrikalara Taşıma Yapmayacağız Kontak Kapatmaya Var mısın?”

Başkan Gürkan” Şehrimize ve Hemşerilerimize Hayırlı Olsun”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 6 Şubat Depremlerinden sonra Şehrin tümüyle ayağa kalkması için çalışmalarına aralıksız devam ederken hayati öneme sahip Deprem Bölgesi yatırımlarını da Malatya’ya kazandırmaya devam ediyor.

Malatya Elazığ Kardeşliği Daha’da Pekişti

İki Kardeş şehrin belediye başkanları Selahattin Gürkan ve Şahin Şerifoğulları Elazığ Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte el ele birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Güder Ailesinin Mutlu Günü; M. Furkan ve Ayten Çifti Mutluluğa“ Evet” dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder & Yıldız Güder çiftinin oğlu M. Furkan Güder ve Ayten Güder çifti, düzenlenen Nikah Töreniyle evlenerek Evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Kanaat Önderi Merhum Ramazan Keskin Seneyi Devriyesinde Dualarla Anıldı

Malatya’nın önemli Kanaat Önderlerinden olan ve geçtiğimiz yıl ahrete intikal eden Merhum Ramazan Keskin Hoca ölüm yıldönümünde Abuzerler mescidinde Cuma namazı öncesi hayatı ve İslam davasının yılmaz savunucusu ve verdiği mücadele Davut hoca tarafından anlatıldı.

Helal Olsun" Vali ve İl Tarım Müdüründen Anlamlı Davranış"

Bir İlin Valisi ve İl Tarım İl Müdürü ilindeki üreticilere katkı olsun diye ürünlerini belediyeler alsın diye uğraşıyor. Tebrikler Sayın Vali Tebrikler Tarım ve Orman İl Müdürü…

MTTB ve Genç MÜSİAD Tarafından” Bu Yaz Camideyim ’de" Piknik Günü

MTTB Malatya Şubesi ile Genç MÜSİAD tarafından 2012 yılında başlatılan “Bu Yaz Camideyim” programı çerçevesinde Hacı Ahmet Dinçer Camii öğrencileriyle piknik ve gezi programı düzenlendi.

Yavuz Selim Mahallesi Sakinlerinden Otobüs Saatlerinde Değişiklik İsteği

Malatya’nın en fazla kalabalık nüfusuna sahip Yavuz Selim Mahallesi, Beydağı, Karagöz sakinleri MOTAŞ’ın otobüs seferlerinde sıkıntı yaşadıklarını belirterek akşam Saat 8 İla 11 arasında yarım saatte bir otobüs seferi talep ediyorlar.

Maskar” Akçadağ Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nü Niye Kapatıyorsunuz?

Akçadağ İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün kapatılmasına sert tepki gösteren AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar” Karanlık eller yine devrede, Akçadağlı hemşerilerimize hizmet veren İlçe Tapu ve Kadastro Müdürlüğü hangi gerekçeyle kapatıldı” dedi.

Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesi Yeni Yerinde Hizmete

Esenlik Şirketi Ticari Direktörü Ömür Yoldaş Esenlik Süper Market Fahri Kayahan Şubesindeki son çalışmaları yerinde inceledi.

Toplam 1304 haber.