Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akın Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli Eşraflarından, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Ömer Akın’ın dedesi Ömer Nuran Akın vefat etti.

Başkan Güder” Battalgazi’miz İçin Çalışıyoruz”

Battalgazi İlçesinde Depremin yaraları sarılırken hizmetlerde hızla devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yapımı devam eden Kırkgöz Sahil Projesinde incelemelerde bulundu.

TOGG’a Malatya’da Büyük İlgi

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG, MalatyaPark AVM'de sergilenirken Malatyalıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

TİGEM Müdürü Öcal’a AKÇADAĞDER’den Hayırlı Olsun Ziyareti

Türkiye’de önemli safkan yarış atlarının yetiştirildiği Sultansuyu TİGEM Müdürlüğüne ataması gerçekleştirilen Hüseyin Öcal’a AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar’dan hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Kayserili Hayırsever İşadamından Depremzedelere Su Dağıtımı

6 Şubat’ta meydana gelen Asrın deprem felaketinde yaralar sarılmaya devam ederken Malatya’da Hayırsever İşadamı Haşim Lekesiz Depremzedelere su dağıtımına devam ediyor.

Kaliteli Hizmet Güvenli Adres; Asrın Yemek Fabrikası

Asrın Yemek Fabrikası Sorumlusu Aşçı Celal Değer” Farkımız Kalitemiz. En kaliteli ürünleri, en makul fiyatlar ile Malatya halkımızın beğenisine sunuyoruz.

Pütürge’de 4,4 Büyüklüğünde Deprem

Malatya'nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğünde deprem Malatya’daki vatandaşları da korkuturken çevre illerden de hissedildi.

Akçadağ’da Deprem 4,3

Akçadağ ilçesinde Pazar günü saat 16.01’de 4,3 şiddetinde yerin 11.07 Km derinlikte Deprem meydana geldi.

Genel Başkan Maskar’dan Derin Haber’e Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar Malatya Derin Haber imtiyaz sahibi Gazeteci Kayhan İnceoğlu’nu Konteynır Basın sitesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tavukcum.Com Akçadağ’da Faaliyete Başladı

Akçadağ İlçesinde işletmeciliğini Ümüt Karakuş’un yaptığı Tavukcum.com adlı işyeri faaliyetine başladı.

Akçadağ Develi Kürecik Karayolunda Neler Oluyor?

Akçadağ İlçesi Develi istikameti ile Kürecik yolu arasında 3 ayrı kaza meydana geldi.

Şehir Plancısı Murat Aslan’dan Derin Haber’e Önemli Açıklama

Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’de önemli isimlerden Şehir Plancısı Murat Aslan, deprem afetinden sonra geldiği memleketi Malatya’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

Malatya Yeniden İnşa Edilmeyi Beklerken, Tepkilerde Dinmiyor

Depremden en fazla hasarın yaşandığı bölgenin merkezde Yeşilyurt olması Malatyalıların Yeşilyurt Belediyesine ve bölgeye bakışlarını olumsuz yansıtmaya devam ediyor.

Turgut Özal Üniversitesinde Bayramlaşma Töreni

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Üniversite yönetimince Bayramlaşma töreni yapıldı.

Dr. Süleyman Eser Darendelilerle Buluştu

Malatya’nın Efsanevi Eski Sağlık İl Müdürü, Geçen dönem Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Baba ocağı Darende’de hemşerileriyle buluştu.

Maskar” Akçadağ’ı Es Geçenleri Akçadağlı’da Es Geçecek”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine sayılı günler kala Syasi Partiler seçim çalışmalarını hızlandırsa da Akçadağ ilçesinde vatandaşlar” adı olup kendi olmayanlara oy yok “ diyerek seçimlerde sürpriz yapacak gibi.

Bayram Namazı Alacakapı Merkez Camii’nde Eda Edildi

Ramazan Bayramı Namazı Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’nın Battalgazi İlçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla Alacakapı Merkez Camiinde kılındı.

Başkan Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.

Başkan Güder'den Teravih Sonrası Orduzu Mahalle Sakinleriyle Hasbihal

11. Ayın Sultanı Ramazan Ayında Battalgazi Halkı Kadir gecesini Teravih Namazı ve Dualarla Geçirirken. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ikramları sıcak sohbetleri neşelendirdi.

Toplam 1263 haber.