Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Akçadağ İlçe Başkanlığında İbrahim Çelik Dönemi

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkez’in tasarrufuyla Akçadağ Şube Başkanlığına İbrahim Çelik atandı.

MalatyaHAYDER Kadın Kollarından Etkinlik

İstanbul’da yaşayan Malatyalı Ermeniler tarafından kurulan Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği yaptıkları etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Malatya’da Siyasetin Adı Var Kendi Yok

Yaklaşan Genel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Depremi fazlasıyla yaşayan Malatya’da siyaset arenasında işler hayli sıkıntılı sürece girmiş vaziyette.

CHP Adayı Kanbay’dan AKÇADAĞDER’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili 3. Sıra adayı Malatya Eski Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Malatyalılar Geleneksel iftar Programında Buluştu

Kocaeli Malatyalılar Derneği geleneksel iftar programında Malatyalılar bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy” Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Olarak Üreticilerimiz İçin Çalışan Bir Ekibiz”

Ankara’da Malatya Dayanışma Günleri

Ankara’da 13 – 20 Nisan’da kapıları açık olacak Malatya Dayanışma Günleri ANFA Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını açtı.

Meclis Üyesi Karakaş” Devlet İlk Andan İtibaren Sahadaydı”

AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Karakaş “ Depremde Devlet Nerede “ diyenlere Devlet İlk Andan itibaren Sahada her yerdeydi diyerek meclis kürsüsünden sert sözlerle yüklendi.

Hacı Hızır Mahalle Muhtarından Depremzedelere İftar Programı

6 Şubat’ta meydana gelen yüzyılın yıkımının yaşandığı Depremlerde Kocaeli İzmit’e gelen ve Hacı Hızır Mahallesi ile Terzibayırı Mahallesi’de ikamet eden Depremzede Aileler iftar yemeğinde buluştular.

Malatya’nın Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu’na Önemli Görev

Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Federasyonu (DUMFED) Malatya İl Başkanlığına Dünya Şampiyonu Ünlü Kuaför Şener Eroğlu atandı.

Tokmak Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın Kale İlçesinin önemli Eşraflarından Kale Eski Belediye Başkanı Cahit Tokmak’ıın Yeğeni, Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayati Tokmak'ın oğlu Ahmet Enes Tokmak vefat etti.

Akçadağ’ın Üzerinden Kimse Siyaset Yapıp Oy Devşiremeyecek Müsaade Etmeyeceğiz!

Bundan sonra Akçadağ’ın üzerinden kimse siyaset yapıp oy devşiremeyeceğini belirten AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar çalışmalar kapsamında Akçadağ merkez mahallelerde ziyaret gerçekleştirerek ihtiyaç sahibi hemşerilerine Ramazan kolisi dağıtımına da devam ettiler.

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Ecz. Güzin Koçak’a Ziyaret

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Siyasetçilerinden, Ankara’da Malatya ve Pütürgelilerin Ablası Ecz. Güzin Koçak’a Malatya Derin Haber İmtiyaz sahibi Kayhan İnceoğlu’ndan ziyaret.

Başkan Gürkan’dan” Hemşerilerine Malatya'ya Dönün Çağrısı”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaraların sarıldığını belirtti.

Hekimhan Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Hekimhan Belediyesi son dönemlerde başarılı çalışmalarla adını duyurmaya devam ederken Başkan Turan Karadağ’ın gayretleri ilçeye hizmet olarak yansımaya devam ediyor.

Hayırsever İşadamı Ahmet Fazıl Yılmaz’dan İftar

Kışla caddesinde Pütürgebeyleri derneğinin organizasyonunda hizmet binasında Depremzedelere İftar yemeği verilirken katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Suçluyu İçerde Arayın, Malatyalı Algının Farkında

6 Şubatta meydana gelen Yüzyılın felaketi diye de kabul edilen deprem felaketin ve sayısız artçının ardından Malatya’da hasarsız ev kalmamış, tarım arazileri yüksek katlı imara açanlar ellerini kollarını sallayarak gezmeye devam ediyor. Algı ile Başkan Gürkan'a Operasyon Çekmeye çalışanlar var.

Malatya Bir Değerini Daha Kaybetti, Zeki Tuna Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından Esnaf camiasının gülen yüzü, herkesin tanıdığı saygı duyduğu, Malatya’da uzun Yıllardır Lokantacılık yapan ve 36 Yıl Lokantacılar Odası Başkanlığı görevinde bulunan Zeki Baba lakablı garibanların babası Zeki Tuna vefat etti.

Pütürge Beyleri Derneğinde İftar’da Buluştular

Malatya’nın önemli aktif Sivil toplum kuruluşlarından Pütürge Beyleri Derneği İftar Prograamında gelen misafirlerle İftar yapmaya devam ediyor.

Toplam 1263 haber.