Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Malatya Bir Değerini Daha Kaybetti. Mehmet Kavuk Vefat Etti

Malatya’nın Saygın önemli eşraflarından Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Yeşilyurt Eski Belediye Başkanı Mehmet Kavuk vefat etti.

Valilik Binasında Yıkım

6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan Malatya Valiliği binası yıkımına başlanıldı.

MASKAR” Akçadağ’a Yazık Etmeyin, DSİ Nerede?”

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar’dan DSİ’ye Sert Tepki” Bahçeler ve Ağaçlar kuruduktan sonra gelen suyu istemiyoruz”

Arapgir İlçesinde Chef Ali Açıkgül Gastronomi Mutfağı Hizmete Girdi

Tarih Kültür ve Medeniyet Kenti Arapgir’de son yıllarda Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun başarılı çalışmaları, Akılcı ve önemi projeleri hayata geçirmesi takdir almaya devam ediyor.

Erdem ve Özkaya Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın önemli Ailelerinden Erdem ve Özkaya Ailesi muhteşem bir düğün merasimiyle Nisa Erdem ve Mevlüt Özkaya çiftinin düğününü gerçekleştirdiler.

Battalgazi Yolunda Feci Kaza

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde öğle sıraları saat 12 civarı 2 aracın karıştığı feci kaza meydana geldi.

Hakkari’de Huzur ve Mutluluk Birarada

Yıllarca terör nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan, Huzur ve mutluluğa hasret Kadim Şehrin insanları Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık’ın Hakkari Valisi olmasıyla birlikte Hakkari eski mutlu ve huzurlu günlerine yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşamaya devam ediyor.

Hekimhan’da Kenger Sakızı Heyecanı

Malatya’nın Hekimhan İlçesinin bereketli topraklarında Doğada kendiliğinden yetişen Kenger Bitkisinin sütünden elde edilen Kenger Sakızı toplanmaya başlandı.

Muhtar Ramazan Korkmaz Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından sevilen, Saygı duyulan ve renkli kişiliğiyle tanınan Özalper Mahalle Muhtarı Ramazan Korkmaz vefat ederek Hakka Yürüdü.

Sinanoğlu Ailesinin Acı Günü

Malatya siyasetine damga vuran Siyasetçi Rıza Sinanoğlu'nun eşi, MASKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Alper Sinanoğlu ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Selçuk Sinanoğlu'nun biricik annesi hakka yürüdü.

Akçadağ’da Mevsimlik İşçi Yevmiyeleri 447 Tl.

Akçadağ Ziraat Odası Kayısı hasadının başlamasıyla birlikte Mevsimlik işçilerle ilgili ücretlerin 16 Yaş üstü için 447 Tl olduğunu duyurdu.

Kaliteli Manav Ürünlerinin Adresi Esenlik Süpermarketler

Malatya’da ürünlerdeki Çeşitlilik, kaliteli ürün ve hesaplı fiyat politikasını “ Tarladan Sofralara “ sloganıyla Manav reyonlarına da yansıtarak piyasada denge vazifesi gören Esenlik Süpermarketler Vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

İşadamı Tahsin Yılmaz” El Birliği İle Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldıracağız”

Malatya’nın önemli değerlerinden, İş Adamı, Siyasetçi Tahsin Yılmaz 6 Şubat’ta yaşanan Depremlerden sonra Kadim Şehir Malatya’nın Küllerinden Birlik ve beraberlikle yeniden ayağa yine Malatyalılarla kalkacağının altını çizdi.

Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma ve Kaynaşma Programında Buluştular

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun da Katıldığı Sarıçiçek Yaylasında Bayramlaşma ve Kaynaşma Törenine Yoğun ilgi oldu

Akçadağ Bağ Mahallesi Ebeler Mezrası Sakinlerinden Yol Ve İlgisizlik Tepkisi

Akçadağ İlçesinin Bağ Mahallesi Ebeler Mezrası sakinleri Zor yol şartları ile mücadele ederken depremde evleri hasar alan mahalle sakinleri tarafından yetkililerin ilgisizlikleri nedeniyle serzenişleriyle yankılanıyor.

Türk Ocağı Genel Merkezinden Malatyalı Depremzedelere Kurban Kesimi

Türk Ocağı Genel Merkezi bu yıl 6 Şubat’ta meydana gelen Depremlerden etkilenen illerde aldığı anlamlı karar ile Malatya’da Hayırseverlerin Kurban Kesimini gerçekleştirdi.

Malatya’da Küçükbaş Kurbanlıklara Büyük Rağbet

Malatya’da Kurban Bayramı buruk yaşanırken depremzedelerin Kurban tercihi genelde Küçükbaş hayvanlardan yana oldu.

Vali Şahin’den Battalgazi Devlet Hastanesine Bayram Ziyareti

Malatya Valisi Hulusi Şahin Kurban Bayramında Battalgazi Devlet Hastanesinde yatan hastaların, Hasta yakınlarının ve Hastane çalışanlarının bayramını kutladı.

Bayram Namazı Battalgazi Namazgah’ta Kılındı

Kurban Bayramı Namazı Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'nın Battalgazi İlçesinde Malatya’nın her yerinden gelen vatandaşların yoğun katılımıyla Namazgahta kılındı.

Toplam 1304 haber.