Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Darende Belediyesinden Parsel Satışı

Darende İlçesinde Zaviye Mahallesi Hamaz Mevkii Parsellerin Satış İhalesi Duyurusu Darende Belediyesi Resmi İnternet sitesinden almak isteyenlere duyuruldu.

Oda Başkanı İnce’den” Unutulan Esnaf” Tepkisi

Malatya Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce“ Deprem sonrası aylar geçti 38 oda başkanımızın dinlediniz mi görüşlerini aldınız mı ya siz ne yaptınız biz bilmiyoruz sorunlarımızı Elazığ Milletvekillerimize mi iletelim kime anlatalım siz söyleyin”

Dr. Fatih Erbakan’dan Pütürge Dernekler Federasyonuna Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan İstanbul’un önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Merkezine ziyarette bulunarak hasbihal ettiler.

Bozkale Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından, İstanbul Esenyurt Belediyesi Zabıta Amiri Doğan Bozkale’nin babası Mahmut Bozkale ( 92 ) vefat etti

Arapgir Belediyesinden İlçeye Beton Santrali

Arapgir’de büyük ihtiyaca cevap verecek Beton Santrali Arapgir Belediye Başkanı Haluk Çömertoğlu’nun girişimleri sayesinde hizmet vereceği günü sayıyor.

Kocaeli’nde Gündem Malatya Oldu

Pütürgebeyleri Dernek Başkanı Emin Ayten bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kocaeli ‘de Malatyalı yöneticilerle bir araya geldi.

Murat Nalçacı’nın Abla Acısı

MASKİ Atıksu Arıtma Daire Başkanı Murat NALÇACI’nın Ablası Nihal Güllü vefat etti.

Türk Ocağı Başkanı Günata” Biz Malatyalıyız Birliğimizi Koruyarak Geleceğe Bakmalıyız”

Türk Ocağı Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Depremlerden dolayı ağır hasar alan Malatya’da“ Küllerinden yeni bir Malatya gerçekleşirken özü, ruhu, geçmişi, kültürü ve tarihi elbette dikkate alınmalıdır” dedi.

Malatyalı Karpuzu Seviyor

Yazın gelmesiyle birlikte Karpuz sezonunu açan Malatyalılar kervanına Malatya Flaş Haber ve Dostları da katıldı.

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Kazgan’dan Loko Bakım Atölyesine Ziyaret

Geçtiğimiz hafta Demiryol-İş Sendikası Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden seçilen Türk-İş Temsilcisi, Demiryol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Hikmet Kazgan depremde hasar gören TCDD 5. İşletme Bölge Müdürlüğü Loko Bakım Atölyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Maskar” Akçadağ’da Sorunları Birlikte Çözeceğiz”

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum Kuruluşu AKÇADAĞDER Genel merkez ve 2 ilçe şubesiyle Akçadağlı hemşerilerine hizmet etmeye devam ediyor.

Kale İlçesi Başkan Koca İle Geleceğini İnşa Ediyor

24 Ocak 2020 yılında Elazığ Sivrice merkezli Deprem sonrası Büyük hasar gören Kale ilçesi geçen süre zarfına Kale Belediye Başkanı Murat Koca’nın yaptığı projeler ve çalışmalarla küllerinden yeniden doğduğunu kanıtladı.

Ankara’daki Malatyalılar Arapgir Derneğinin Geleneksel Kahvaltısında Buluştu

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneğinin geleneksel olarak düzenlediği ve 6 şubat’ta meydana gelen depremlerden dolayı ara verdiği Geleneksel Kahvaltı Programı hafta sonu büyük katılımla yapıldı.

Ülkücü Öğretmen M. Serdar Taşpolat Hakka Yürüdü

Malatya’nın yetiştirdiği Eğitim Camiasının önemli isimlerinden, Turan Emeksiz Lisesi Eski Öğretmenlerinden Ülkücü Camianın yakınen tanıdığı M. Serdar Taşpolat vefat ederek Hakka yürüdü.

Başkan Karadağ” Her Şey Hekimhan İçin”

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ’ın Personeliyle her sabah bir araya gelerek yaptığı toplantılarla güne başlaması Hekimhan’da hizmetlerin daha güzel yapılmasını sağlıyor.

Esenlik Şirketi Hizmette Sınır Tanımıyor

Esenlik Şeker Kent Konteyner Şubesi Açılışını Bekliyor...

Ünlü Kuaför Şener Eroğlu’na FAS’ta Büyük İlgi” Bilgi paylaştıkça güzeldir”

Büyük bir ilgiyle FAS yetkilileri ve halkı tarafından karşılanan Şener Eroğlu” 6.uluslararası güzellik kozmetik FAS fuarından herkese selamlar mesleki bilgi paylaşımı muhteşem bir organizasyon. Bilgi paylaştıkça güzeldir” dedi.

Yarım Asırlık Ülküdaşlık Hukuku ve Türk Ocağı Başkanı Günata’ya Ziyaret

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelerek 50 yıllık dava arkadaşları Türk Milliyetçisi Ülkücüler buluşarak Malatya Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata’ya misafir oldular.

DSİ Elazığ 9. Bölge Heyetinden Miryaylası ve Yenice Barajlarında İnceleme

Devlet Su İşleri ( DSİ ) Elazığ 9. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve Bölge Müdür yardımcıları Malatya’da Pütürge Miryaylası Barajı ile Merkez Yenice Barajından incelemelerde bulundu.

Toplam 1295 haber.