Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Maskar” Akçadağ’ın Konut ve Ticaret Sorunu Acil Çözülmelidir

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar 6 Şubat’ta yaşanan Depremin yıkıcı etkisinin Akçadağ’da fazlaca hissedildiğini belirterek özellikle Barınma Konusunda kalıcı konutların bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğinin altını çizdi

Başkan Gürkan’dan Akçadağ İlçesinde İnceleme

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Akçadağ ilçesinde depremden hasar gören Esnaflarla ve Akçadağ halkıyla buluştu.

Malatya Baskilliler Derneğinden Anlamlı Yardım

Kuruluşundan beri gönüllere dokunmaya devam eden, Baskillilerin her konusunda yanında olmaya çalışan ve Birlik beraberliği sağlayan Malatya Baskilliler Derneği Ramazan öncesi yine hemşerilerini unutmadı.

Eskişehir İl Müftüsü Gerek’ten ESKKK Başkanı Evren’e Ziyaret

Malatya’da geçmiş dönemde Malatya İl Müftülüğü yapan ve şu an Eskişehir’de il müftüsü olan Bekir Gerek Malatya’da Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kadiruşağı Köyünde İnekpınarı İçin Şükür Kurbanı

Malatya’nın Yeşilyurt İlçesi sınırlarında Kadiruşağı köyünde Çırmıhtı’ya 5 kilometre mesafede bulunan İnek Pınarı için şükür kurbanı kesildi.

Malatya’da Kışla Caddesinde Bina Çöktü

Malatya’da yaklaşık 30 yıldır Türk Milliyetçiliği Ülküsüne hizmet veren, MHP İl Başkanlığı, Yeşilyurt İlçe Başkanlığı ve Türk İslam Ülküsünün gençlere anlatıldığı Ülkü Ocaklarının da içerisinde bulunduğu bina çöktü.

Arif Tüfekçi’ye Önemli Görev

Malatya’da DSİ 92 Şube Müdürü olarak yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Malatyalı Arif Tüfekçi Şanlıurfa DSİ GAP 15.Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğünde Mühendis olarak atandı.

MADEF İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısında Buluştu

Merkezi İstanbul’da bulunan kısa adı MADEF olan Malatya Dernekler Federasyonu Anadolu Yakası İlçe Başkanları ile bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları masaya yatırdı.

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Maskar’dan Önemli Çağrı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Gelin hep birlikte Akçadağ’ı yeniden ayağa kaldıralım” diyerek herkesin elini taşın altına koymasını istedi.

Malatya’da Deprem Sonrası Yaşam’a Dair?

Deprem öncesi herkesin kendi hayalleri, dünyası ve umutları vardı. Zengin – fakir diye ayrılan toplum bugünlerde iç içe aynı çadırda olması, ihtiyaçları için sıralarda beklenilmesini sağladı.

Pütürge Dernekler Federasyonundan Dua Etkinliği

Merkezi İstanbul’da Bulunan Önemli Aktif Sivil Toplum Kuruluşlarından Pütürge Dernekler Federasyonu Depremde hayatını kaybedenler için Pazar günü Okunan Hatmi Şerifler için Salavatlar ve Dualar edileceği bir programda hemşerileriyle bir araya gelecek.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çalışmaları Göz Dolduruyor

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü 6 Şubat’ta meydana Depremlerden sonra Depremin yaralarını sarmak amacıyla PsikoSosyal ekipleriyle çocukları bu zorlu süreci daha kolay atlatabilmeleri için tüm gücüyle sahada çalışıyor.

Yetimler Kervanından Hayırseverlere Destek Olun Çağrısı

Çolak" Farklı illere zorunlu göç eden, Malatya’da çadırlara ve köylere dağılan ailelerimizin ihtiyaç duyduğu nakitin karşılanması için acil yardımlarınızla umut olun."

Malatya 5,6 İle Sallandı. Yıkılan Binalar Var

Merkez Üssü Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi olan Depremde 27.02.2023 tarihli Saat 12.04 te 6.49 Km derinlikte olduğu AFAD tarafından yayınlandı.

Maskar; Akçadağ’da Yaraları Birlikte Saracağız

6 Şubat’taki Depremde en çok etkilenen yerlerden birisi de Akçadağ Ören olurken Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkan Murat Maskar yaşanan felaketi yerinde inceleyerek depremzedelerle biraraya geldi.

Muhtar Mehmet Sami Sürmeli Hakka Yürüdü

Malatya’nın Önemli eşraflarından Eski İskender Mahalle Muhtarı, Malatya Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Sami Sürmeli vefat etti.

Pütürge Bakımlı Derneği Kongresinde Metin Yalçın Güven Tazeledi

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Pütürge Dernekler Federasyonu üyesi Pütürge Bakımlı Derneği Olağan Kongresi hafta sonu büyük katılımla gerçekleştirildi.

Başkan Akın’dan İdareci, Yönetici, Siyasetçi, STK Başkanı, İşadamlarına Uyarı

MATHAP Genel Başkanı İhsan Akın” Malatya’da bürokrat, yönetici ve idareci liyakatı adaleti ve çalışması yerinde olsun isteriz.

Toplam 1263 haber.