Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Oto Hırsızları Jandarma’dan Kaçamadı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri)ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul oto hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

MOTAŞ’tan Duyuru 17 Nisan'dan İtibaren Hizmet Verecek Hatlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi Motaş A. Ş. Malatya’da 17 Nisan’dan itibaren ücretsiz hizmet verecek hatları açıkladı.

Malatya Çarşısı, Tarihimize ve Şehir Kültürümüze Uygun Olarak Yapılacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye’yi İstikbale hazırladığını söyledi.

MalatyaHAYDER Kadın Kollarından Etkinlik

İstanbul’da yaşayan Malatyalı Ermeniler tarafından kurulan Kısa adı MalatyaHAYDer olan Malatyalı Hayırsever Ermeniler Kültür ve Dayanışma Derneği yaptıkları etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Kiraz, “Malatya'da Vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm İstiyor!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İkinci Sıra Milletvekili Adayı Enver Kiraz depremzedelerin derdini ilk günden bugüne dinlemeye devam ediyor.

Malatya’da Siyasetin Adı Var Kendi Yok

Yaklaşan Genel seçimlere 1 aydan kısa bir süre kalmasına rağmen Depremi fazlasıyla yaşayan Malatya’da siyaset arenasında işler hayli sıkıntılı sürece girmiş vaziyette.

CHP Adayı Kanbay’dan AKÇADAĞDER’e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili 3. Sıra adayı Malatya Eski Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezine ziyarette bulundu.

Malatyalılar Geleneksel iftar Programında Buluştu

Kocaeli Malatyalılar Derneği geleneksel iftar programında Malatyalılar bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Başkan Cömertoğlu” Bu İşin Sıkıntısı Yetki Kargaşası”

Halk Tv. de usta gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “ Yeni Bir Sabah “ programına katılan Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu 11 ili kapsayan 6 Şubat Depremlerinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen neden yeterince başarılı olunmadığını gerekçeleri ile canlı yayında anlattı.

303 Çocuğun Bayram Harçlığı Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllülerinden

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Gönüllüleri Çadır Kentte Kalan depremzedelere ve çocuklarına destek ve katkıda bulundular.

KOSGEB Yöneticilerinden ESKKK Başkanı Ali Evren’e Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren KOSGEB Finansman Dairesi Başkanı Haşim Karaman, Finansman Müdürü Arif Torun ve Malatya İl Müdürü Murat Seki’yi makamında misafir etti.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Çalışanları Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy” Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Olarak Üreticilerimiz İçin Çalışan Bir Ekibiz”

Büyükşehir Belediyesi Meclisinde Gündem İmar

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda geçekleştirildi.

Asrın felaketinde ölü sayısı 50.500’ü Buldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Asrın felaketinde ölü sayısını ve yıkılan binalar hakkında bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

TSYD Yönetim Kurulu’ndan Başkan Zeydan Karalar’a Sürpriz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi’ni ziyaret ederken, TSYD Yönetim Kurulu’nun sürpriziyle karşılaştı.

CHP’li Ağbaba“ Biz ‘Mülakat Değil Liyakat’ Diyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Aile Destekleri Sigortasını kuracaklarını belirten CHP’li Ağbaba İşe alımlarda ise “ Biz ‘Mülakat Değil Liyakat’ diyoruz” diyerek Türkiye’nin hem ekonomisini düzelteceğiz hem de yıkılan Malatya’yı ayağa kaldıracağız” dedi.

Toplam 3615 haber.