Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Dr. Süleyman Eser Darendelilerle Buluştu

Malatya’nın Efsanevi Eski Sağlık İl Müdürü, Geçen dönem Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Baba ocağı Darende’de hemşerileriyle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Mv. Adayı Gülcan Kış, Enver Kiraz’a Destek Ziyetinde Bulundu

Malatya Haçova köyünde doğmuş Mersin'de yaşayan CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz’a destek ziyaretinde bulunup Cemal Gürsel Mahallesi'nde bulunan Bornova çadır kentinde vatandaşlarla bayramlaştılar.

Maskar” Akçadağ’ı Es Geçenleri Akçadağlı’da Es Geçecek”

14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerine sayılı günler kala Syasi Partiler seçim çalışmalarını hızlandırsa da Akçadağ ilçesinde vatandaşlar” adı olup kendi olmayanlara oy yok “ diyerek seçimlerde sürpriz yapacak gibi.

CHP’li Enver Kiraz’dan Bayramlaşma ve Taziye Ziyaretleri

CHP Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz Ramazan Bayramında vatandaşlara taziye ve Bayram ziyaretleri gerçekleştirerek buruk Bayramı yaşayan hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bayram Namazı Alacakapı Merkez Camii’nde Eda Edildi

Ramazan Bayramı Namazı Tüm yurtta olduğu gibi Malatya’nın Battalgazi İlçesinde vatandaşların yoğun katılımıyla Alacakapı Merkez Camiinde kılındı.

İl Müdürü Sökmen” Ramazan Bayram’ınızı Tebrik Ediyorum”

. İl Müdürü Sökmen Mesajında” Asrın Felaketi diyebileceğimiz büyük bir depremle uyandı. Kayıplarımız oldu. Onun içindir ki belki bu bayramın sevinç ve mutluluğunu doyasıya yaşayamıyoruz.”

İyi Partili Yağlıcı” Bayramı Buruk Yaşıyoruz”

İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Ramazan Bayramı vesilesiyle Battalgazili ve Malatyalı hemşerilerinin Bayramlarını kutladı.

İyi Partili Göçmez” Malatya’mızı Yeniden İnşa Edeceğiz”

İYİ Parti Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Şeyhmus Göçmez “14 Mayıs’ta Malatya Tarih Yazacak” dedi.

Başkan Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz”

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik” El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.

Başkan Koca” 14 Mayıs’ta Halkımız Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a Sahip Çıkacak

Kale Belediye Başkanı Murat Koca 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde ilçe olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Parti Milletvekillerine Rekor oy ile katkı sunacaklarını belirtti.

Başkan Gürkan Yerel Basınla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yerel Basın mensuplarıyla teravih Namazı sonrası bir araya gelerek hasbihal etti. Önemli Açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan" Hasar Tespit Çalışmaları Yeniden Yapılacak"

MİMSAN Grup, Çalışanlarına Konteyner Kent Kurdu

MİMSAN Grup tarafından yapılan İşçilerin Aileleri İle Kalabileceği Konteyner Kent İş Dünyasına da Örnek Oldu

TSYD: Engel Tanımayan Sporcular Onurlandırılacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayesinde, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin (TSYD) ev sahipliğinde, Türkiye’de ilk kez engelli sporculara yönelik ödül töreni düzenlenecek.

Malatyalıların Tercihi Esenlik Marketler Güven Veriyor

Malatya’nın öz değeri Esenlik, depremden önce olduğu gibi Depremden sonra’da zor günlerde Malatyalıların yanında olmaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Mv. Adayı Yıldırım’a Destekler Artıyor

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Malatya’da büyük ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Vekil çıkaracak destekleri almaya devam ediyor.

Toplam 3620 haber.