Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Ülkücü Camianın Acı Günü Recep Ülkü Vefat Etti

Malatya’nın önemli eşraflarından, Ülkücü camianın Malatya’daki önemli değerlerinden Recep Ülkü vefat etti.

MOTAŞ’tan Ulaşıma Ramazan Ayarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden MOTAŞ Ulaşım Hizmetleri Malatyalıların iftar saatlerinde sıkıntı yaşamaması için sefer sayılarını artırdı.

Pütürgebeyleri Gönüllere Dokunuyor

6 Şubatta meydana gelen Depremde ilk saatlerden itibaren Malatyalıların yardımına koşan Pütürgebeyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

AKÇADAĞDER Depremzedeleri Unutmuyor

Malatya’nın güçlü, aktif, en çok üyesine sahip önemli Sivil Toplum Kuruluşu Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağlı Depremzedelerin yaralarını sarmaya devam ediyor.

Malatya Lokantacılar Odası Depremzede Esnafları Unutmadı

6 Şubat’ta meydana gelen depremde Malatyalı esnafların işyerleri yıkılırken Malatya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Murat Keskin sahada çalışmalarıyla esnafların yaralarını ilk günden sarmaya devam ediyor.

Maskar: Akçadağ’a Sahip Çıkalım

Akçadağ Dayanışma Derneği Gene Başkanı Murat Maskar Akçadağlı İşadamlarına ve Yetkililere seslendi.” Gelin birlikte Akçadağ’a Sahip Çıkalım”

KOMAD Depremzede hemşerileriyle İftarda Buluşuyor

Kısa adı KOMAD olan Kocaeli Malatyalılar Derneği Yönetim Kurulu Deprem hadisesiyle Kocaeli’ne gelen hemşerileriyle iftar programında buluşuyor.

Pütürge Beyleri Derneğinden Depremzedelere İftar Programı

Malatya’nın önemli aktif Sivil Toplum kuruluşlarından Pütürge Beyleri Derneği Depremzedelerle iftar programında buluştu.

Prof. Dr. Pekdemir: Malatya’nın Sesi Olmak İçin Yola Çıktım

İYİ Parti Malatya Milletvekili A. Adayı Prof. Dr. Hasan Pekdemir” Türkiye’nin ve Malatya’mızın İYİ kadrolarla güçleneceğine inanıyorum. Gelin kötü günleri İYİ kadrolarla geride bırakalım. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ… TARİH YAZACAĞIZ… “

Başkan Cömertoğlu Depremzedelerin Gönüllerine Dokunuyor

6 Şubatta meydana gelen yüzyılın felakinin yaşandığı Depremlerde Malatya’da çok büyük yıkım yaşanırken yaraların sarılmasına devam ediliyor.

27 Mart’ta Trambüs Seferleri Ücretsiz Başlıyor

6 Şubat’ta meydana gelen Depremden sonra büyük yıkım yaşayan Malatya’da yaralar sarılmaya devam edilirken Malatya Büyükşehir Belediyesi e Kuruluşları da hayatın normale dönebilmesi için tüm imkanları seferber etmeye devam ediyor.

MADEF Sahur Programında Buluştu

İstanbul’da faaliyetine devam eden ve yaptığı etkinliklerle adından söz ettiren Malatya Dernekler Federasyonu ( MADEF ) Ramazan ayında Sahur Programında bir araya geldi.

MADEB Gecesinde Depremzedelere Katkı Konserine Yoğun ilgi

Kısa adı MADEB olan Ankara Malatyalı Dernekler Birliği geliri Depremzedelere bağışlanmak üzere 2.000 kişilik Konser programıyla yardım gecesi düzenledi.

Günata: Türk Ocaklarının Her Mensubu DEVLET ve MİLLET İçin Vardır

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Türk Ocaklarının 111. Kuruluş yıldönümünde yayınladığı mesajında “Türk ocaklarının her mensubu DEVLET ve MİLLET için vardır”

Başkan Güder Çadır Kent Alanını İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Yıldıztepe Mahallesinde kurulacak olan Çadır Kent alanında incelemelerde bulundu.

ANKESOB Başkanı Yiğiner: Ticaretin Olmadığı Yerde Hayat Duruyor

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner Geldiği Malatya’da Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan vekili Ali Evren’i geçici hizmet verilen Konteynırda ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu

Başarılı Bürokrat Mehmet Aksoy’dan Başarının Sırrı

Malatya’nın yetiştirdiği önemli Bürokratlardan, Hayatı Başarılarla dolu, aldığı her görevi layıkıyla yapmasıyla öne çıkan isimlerden Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy başarısının sırlarını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açığa vurmuş.

Başkan İhsan Çolak’tan Hayırseverlere Çağrı: İhtiyaç Sahiplerine Birlikte Ulaştıralım

Malatya Dul ve Yetimler Kervanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak” Ramazan Ayında Yetimlerimin Yanındayız” dedi.

Başkan Emin Ayten'den Çağrı: Gelin Malatya’ya Hep Birlikte Sahip Çıkalım

Pütürge Beyleri Derneği Başkanı Emin Ayten Malatyalı Bürokratlara ve İş Adamlarına seslendi. “ Seçimlerde Malatya’yı yalnız bırakmayın gelin Malatya’ya hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

Toplam 1263 haber.