Politika

Politika Haberleri

ESKKK Başkanı Ali Evren" Malatyalılar Sizi Unutmadı"

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetleme kurulu üyesi Ali Evren 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın 28 ölüm yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anılacağını belirterek " Malatyalılar sizi unutmadı" diyerek yazılı basın açıklaması yaptı.

Pütürgeliler ve Mv. Tüfenkci, Büyükçay Barajı için Bakan Pakdemirli ile görüştü

AK Partili Tüfenkci: “Baraj projesi gözden geçirilecek, kimse mağdur edilmeyecek”

Mutlu: Türkiye Değişim Partisi Bu Yolda Kararlı

Türkiye Değişim Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz Teoman Mutlu, Türkiye Değişim Partisi’nin bir ihtiyaçtan kurulduğunu belirterek “Mevcut düzende ki partilerden halkımız artık yoruldu.18 yıllık iktidar artık heyecanını kaybetti. Bizim heyecanımız daha çok taze, biz bu yolda iktidar olmaya hazırız” dedi.

İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığından Gençlere Hediye Tablet

Öğrencilerin en büyük ihtiyaçları arasından yer alan tabletler, İYİ Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanlığı’nın çalışmalarıyla, Malatyalı gençlere ulaştırıldı.

Başkan Özcan;Yeşilyurt Belediyesinde Bir yolunu bulmuşlar!

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan yaptığı yazılı basın açıklamasında Yeşilyurt Belediyesi tarafından Yurt dışına gönderilen olaylarla ilgili çok ciddi iddialar olduğunu dile getirip bu iddiaların açıklanmasını istedi.

CHP’li Ağbaba: Lamı Cimi Yok, Bunun Adı İnsan Kaçakçılığıdır!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin belediye imkânlarını kullanarak 43 kişiyi yurtdışına kaçırması skandalının ardından İçişleri ve Dışişleri Bakanlığına üç ayrı soru önergesi verdi.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba MGC'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek “Yeşilyurt Belediyesindeki insan kaçakçılığı yöntemi Şeytanın dahi aklına gelmez, Olay tüm yönleriyle açıklığa kavuşturulmalıdır” dedi.

Mv. Ağbaba" Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı" İddiası

Veli Ağbaba, Ak Partili Belediyede Yaşanan Skandalı Gündeme Getirdi! Yeşilyurt Belediyesi Belediye İmkânlarını Kullanarak 43 Kişiyi Yurtdışına Kaçırdı!

AK Parti Milletvekili Tüfenkci'den Ramazan ayı mesajı

Tüfenkci : "İnşallah tekrar camilerde, mutlu iftar sofralarında bulaşacağımız Ramazanlar yaşarız"

Memleket Hareketi Partisi Kurucu İl Bşk. Benay Turfanda Çinkılıç Atandı

Memleket Hareketi’nin Malatya adresi belli oldu. Kurucular Kurulu’nda yer alan Benay Turfanda Çinkılıç , partinin Malatya Kurucu İl Başkanı olarak atandı.

Başkan Kiraz’dan Yeşilyurt Belediyesine Sert Tepki“ Siz Halktan ve CHP'den Korkuyorsunuz'”

Yeşilyurt Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyelerine yönelik alınan kararlara İl Başkanı Enver Kiraz'dan tepki geldi.

MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Başkan Ortaç’tan Teşekkür Mesajı

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç Battalgazi ilçesinde ikamet eden ve evleri depremde hasar alan vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getiren MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu’na Battalgazi Muhtarlar Derneği ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum dedi.

CHP Heyetine ESKKK Başkanı Ali Evren Esnafın Sorunlarını Anlattı

CHP Genel Başkan Vekilleri, Milletvekilleri Parti Yöneticileri ve beraberindeki heyet Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Esnaf Kefalet Kooperatifine yapmış olduğu ziyarette ülkemizin ekonomisi hakkında genel değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenlediler.

Akçadağder’den Maski’ye Ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞDER) Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş’ı makamında ziyaret ettiler.

Rektör Kızılay'dan Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr .Ahmet Kızılay, Yeşilyurt Belediyesinin Kültür Yatırımlarını İnceledi

DEVA Partisi Hekimhan İlçe Başkanlığına H. Bayram Çavuş Seçildi

Deva Partisi Hekimhan 1. Olağan Kongresi tarihi Taşhan da gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Hacı Bayram Çavuş oyların tamamını alarak Hekimhan İlçe Başkanı oldu.

MHP MYK Üyesi Ekici'ye Özel Misafirler

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yürütme Kurul Üyeliğine 2. defa seçilen Ömer Ekici ye Malatya'nın yanın en tanıdığı Önemli isimlerden AK Parti Önceki dönem İl Yönetim kurulu üyesi Av. Osman Aladağ beraberinde TürkBirDev Kültür ve Eğitim Vakfı Malatya Şube Başkanı Coşkun Gültekin ve Hamza Korkmaz hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karadağ: ‘Hekimhan Malatya’nın Yıldızı olacak’

Hekimhan ilçesinde OYAK Gurubunun 1.5 milyar dolarlık yatırım yaptığını Kolin Madenciliğinde yatırımlarını sürdürdüğünü açıklayan Hekimhan Belediye Başkanı Tuarn Karadağ “Hekimhan’a yatırım yapan herkesin yanındayız. 2024 Yılında Hekimhan 5 bin kişiye iş ve ekmek verecek” dedi.

Gelecek Partisinde Av. Raşit Alaca Dönemi

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığına Av. Raşit Alaca Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından bizzat atanarak görevlendirildi.

Toplam 3257 haber.