Politika

Politika Haberleri

Gürkan“Mahallelilik Kültürü Projesi, Bir Türkiye Projesi Olmalı”

Başkan Gürkan Melekababa Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Kiraz. Çiftçiler Borçları nedeniyle İcra Takibine Alındı

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, çiftçilerin borçları nedeniyle icra takibine alındıklarını belirterek "çiftçiler her yerde icra takibine uğradı. Tarım Kredi ve DSİ çiftçi borçları için takibe başladı" dedi.

Başkan Gürkan: “Şehrimizi Gülistan Yapmak İçin Buradayız”

Arapgir, yük olan değil her anlamda yük alan bir kültürün ocağıdır. Kimseye yük olmayı kabul etmez. Dolayısıyla Arapgir’de toplantımızı icra ederken yapılan ve yapılacak olan işlerin koordinasyonunu muhtarlarında seçilmiş insanlar olarak mahalleleri ve halkı adına istek ve taleplerini değerlendireceğiz.

MHP Malatya Mv. Mehmet Fendoğlu Muhtarların Taleplerini TBMM Genel Kurulunda Gündeme Getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda söz alarak “ Hisartepe, Tanışık, Hacıyusuflar, Beydağı, Üzümlü, Hacı Halil Oğlu Çiftliği, Yenice, Fırıncı, Kapıkaya, Çolaklı, Topluca, Gülümuşağı, Kuluşağı ve Şişman Mahalle muhtarlarımız, biz muhtarlar olarak çok zor durumdayız, tek katlı konutlar küçük geldiğinden dolayı köylümüze kabul ettiremiyoruz; muhtarlarımız Pütürge, Doğanyol ve Battalgazi Düzyol Mahallesi'nde olduğu gibi konutların iki katlı yapılmasını talep etmektedir.” Diyerek Muhtarların taleplerini TBMM Genel kurulunda gündeme getirdi.

Başkan Gürkan: “Allah Birliğimizi, Dirliğimizi Bozmasın”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 7. Durağı Yazıhan İlçesi Oldu

Mv. Fendoğlu'ndan Coronavirüs Aşısının Esnafa Öncelik Tanınması Talebi

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM Genel Kurulunda Esnafların Coronavirüs aşısında öncelik tanınmasına dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Ağbaba; “Üreticinin Borçları Hasat Mevsimi Sonrasına Ertelenmelidir”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Tarım Kredi Kooperatiflerine borcu olan çiftçilerin haciz işlemleri ve icra takiplerinin 31 Mart tarihine kadar ertelendiğini belirterek, 1 Nisandan itibaren icra ve haciz işlemleri tekrar başlayacak.Hasat yapmayan çiftçi neyle ödeme yapacak?Üreticinin borç ödemeleri hasat sonrasına bırakılmalıdır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne Dinlenmek Yok “Her şey münezzeh bir Malatya için”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı durmadan, dinlenmeden vatandaş ile bir araya gelmeye ve halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. “Her şey münezzeh bir Malatya için” sloganıyla yola çıkan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'nın ziyaret noktası, Malatya’nın Kale ilçesiydi.

Kızılay Üretim Üssü Malatya’da hizmet verecek

AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı ile Ahmet Çakır, atıl durumda bulunan eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan ve Kızılay Üretim Üssü’ne dönen Kızılay Lojistik Merkezi’nde incelemelerde bulundular.

Erbakan ‘Erken Seçim’ İçin Tarih Verdi

Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan, hükümetin ekonomik göstergelerden dolayı seçime gitmesinin kaçınılmaz gördüğünü ve 1 sene içinde erken seçimin kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.

Başkan Özcan" Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı"

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Malatya Teşkilatı Ziyaretlerine Devam Ediyor! Başkan Samanlı” Herşeyimizi Şehit ve Gazilerimize Borçluyuz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, il genelindeki ziyaretlerine yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Deva Partisinden Açıklama‘ Geleneksel aile yapısı için tehdit değil ’

Deva Partisi yaptığı yazılı basın açıklamasında Deva Partili Kadınlar Danıştay’a Yürüyerek İstanbul Sözleşmesi’nden Çekilme Kararının İptali İçin Dava Açtıklarını belirttiler.

Yeşilyurt Belediyesi ‘Genç Danışma Kurul’ Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Yeşilyurt Belediyesi, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘PRODES’ kapsamında desteklenen ‘Genç Danışma Kurul’ projesine ev sahipliği yaptı.

MHP İl Bşk. Samanlı” Birlik ve Dirlik Varsa Biz Varız”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı’nın Kandil Gecesi Ziyaretleri Takdir Topladı

Gürkan“Bir Partiye Mensup Olabiliriz Ama Asla Hizmette Terazimiz Şaşmaz”

İlçe Koordinasyon Toplantılarının 4. Durağı Battalgazi İlçesi Oldu

Erbakan Malatya'ya Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 29-30 Mart tarihlerinde Malatya'da yapılacak olan Genel Merkez MKYK ve İl Başkanları toplantısı için Malatya'ya geliyor.

AK Parti MKYK’da Çalık ve Tüfenkci Listede Yer Aldı

AK Partinin yapılan 7. Olağan Kongresinde MKYK'da Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci yer aldı.

Başkan Güder, Ak Parti 7.Olağan Kongresine Katıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti'nin 7'nci Büyük Olağan Kongresine katıldı.

Toplam 3245 haber.