Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Malatya’da

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya geldi.

Belediye Başkanı Güder ve İlçe Başkanı Kahveci’den Esnaf Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci İlçe esnaflarını gezerek sorun, talep ve önerileri yerinde dinledi.

AGC Yönetiminden Rektör Prof. Dr. Kelleş’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve Yönetim Kurulu üyeleri Adıyaman Üniversitesine Rektör olarak atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yazıhan OSB Bölgesine 60 Milyonluk Ek Ödenek

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Ortağı olduğu Yazıhan ilçesinde yapımı devam eden 312,82 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesine 60 milyon TL ek ödenek tahsis edildi.

AK Parti Doğanşehir İlçede Rüstem Çatı Dönemi

AK Parti Malatya’nın ilçe teşkilatlarında değişim rüzgârlarları esmeye devam ederken ilk değişim Doğanşehir İlçesinde yaşandı.

2’inci Ordu Komutanlığına Korgeneral Metin Tokel Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 11.08.2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Metin Tokel 2’inci Ordu Komutanlığına ataması gerçekleştirildi.

MASKİ’den İçme Suyu Uyarısı

Malatya Su ve Kanalizasyon İşleri MASKİ Genel Müdürlüğü akşam 20.48 de merkez üssü Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 lük depremden dolayı içme sularını bir süre kullanmama uyarısında bulundu.

Malatya’da 5,3 Şiddetinde Deprem

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Merkez üssü olan saat 20.48’de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremin Yıktığı Şehirlerimizi Daha Dayanıklı Bir Şekilde İnşa Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Depremin yıktığı şehirlerimizi altyapısı ve üstyapıyla daha görkemli daha dayanıklı daha ferah bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

Malatyalı Efsane Vali İdris Akbıyık Muğla Valiliğine Atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Muğla valiliğine Doğunun Huzur Kenti Hakkâri’nin Başarılı Valisi İdris Akbıyık atandı.

Malatya'nın Yeni Valisi Ersin Yazıcı Oldu

Uzun süredir merakla beklenen mülki amirler kararnamesi bugün ki Resmi Gazete de yayımlandı. İlgili kararnameye göre Antalya Valisi Ersin Yazıcı Malatya Valisi olarak atanırken, Malatya Valisi Hulusi Şahin’de Antalya Valisi olarak atandı.

Genç” Türkiye ve Somali Arasındaki Dostluk Gelecekte de Devam Edecek”

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç” Türkiye ve Somali Arasındaki Dostluk Gelecekte de Devam Edecek” dedi.

Malatya'mızı Hızla Ayağa Kaldıracağız

Bakan Kacır Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerini Gezdi

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yılmaz’a Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Karaciğer Nakil Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’ı ziyaret ederek, 4'lü ve 5'li Çapraz Karaciğer Nakli hakkında bilgiler aldı.

Başkan İnce’den” Servisçi Esnafına Kontak Kapatmaya Var mısın?” Çağrısı

Minibüsçüler ve Servisçiler Esnaf odası Başkanı Mesut İnce’den Servisçi Esnafına Çağrı” Fabrikalara Taşıma Yapmayacağız Kontak Kapatmaya Var mısın?”

Başkan Gürkan” Şehrimize ve Hemşerilerimize Hayırlı Olsun”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 6 Şubat Depremlerinden sonra Şehrin tümüyle ayağa kalkması için çalışmalarına aralıksız devam ederken hayati öneme sahip Deprem Bölgesi yatırımlarını da Malatya’ya kazandırmaya devam ediyor.

Toplam 3598 haber.