Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ESKKK Başkanı Evren’den Esnaflara Kredi Erteleme Uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren 6 Şubat Depremlerinden önce Halk Bankasından Kredi Kullanan Esnafları uyararak müracaat etmeleri halinde taksit tarihinden itibaren 6 ay faizsiz erteleneceğini duyurdu.

Malatya Elazığ Kardeşliği Daha’da Pekişti

İki Kardeş şehrin belediye başkanları Selahattin Gürkan ve Şahin Şerifoğulları Elazığ Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte el ele birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

MASKİ’den Önemli Duyuru

Malatya su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ vana arızası nedeniyle oluşan gün içindeki bulanıklığın gideceğini belirtti.

Kırklareli Bayramdere Karpuzu Markalaşma Yolunda

Kırklareli Merkeze bağlı Bayramdere Köyünde çiftçiler tarafından yetiştirilen Karpuzlar yazın sıcağında vatandaşların serinlemesine yardımcı olurken tadı aroması ve tatlılığı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Bakır’a Karşılama Töreni

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde Müdür yardımcıları ve Şube Müdürlerince karşılanan Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır çiçeklerle ilk müdürlük mesaisine başladı.

Milletvekili Ölmeztoprak “Hem Esnafımızın Hem de Hemşerilerimizin Yüzü Gülecek.”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, yerinde dönüşümü ve Hak sahipliği süreçlerini detaylıca Anlattı

Prof. Dr. Francesca Balossi Restelli’den İl Müdürü Cengiz’e Ziyaret

Kazı heyetimize bu seneki çalışmalarında başarı diliyorum” dedi. Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürü Ali Cengiz, Restelli’ye Malatya kayısısı hediye etti.

Yazıhan İlçesinde MASKİ Yatırımları İncelendi

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatlarıyla Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ün gayretleriyle Yazıhan İlçesinde gelecek 100 yıllık planlamalarla yatırım ve Su Depolarını yapmaya devam ediyor.

TESK Başkanı Palandöken” Bankalar Esnaflara krediye Ulaşma Kolaylığı'' Sağlamalı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnafa ticari kredilerin artırılması gerektiğini belirterek, "Bankalar krediye ulaşmada işleri kolaylaştırmalı ki çarklar dönmeye devam etsin" dedi.

Güder Ailesinin Mutlu Günü; M. Furkan ve Ayten Çifti Mutluluğa“ Evet” dedi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder & Yıldız Güder çiftinin oğlu M. Furkan Güder ve Ayten Güder çifti, düzenlenen Nikah Töreniyle evlenerek Evlilik müessesesine ilk adımı attılar.

Dr. Ömer Urhal Samsun’dan Çiçeklerle Uğurlandı

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal görev yaptığı Samsun’dan başarılı çalışmaları ile ardından güzel bir iz bırakırken vedalaşma töreninde Samsun ilinin Huzur ve Asayiş yönünden üst seviyelerde olmasına katkısından dolayı çiçeklerle uğurlandı.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak'a Akçadağ İlçesinde Coşkulu Karşılama

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Akçadağ ilçesinde ziyaretlerde bulunarak istek ve talepleri vatandaşlardan dinledi.

2. Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışması’na TSYD Desteği

2.Dünya Fair Play Fotoğraf Yarışmasına Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) dahil oldu.

Milletvekili Ölmeztoprak“ Biz Bu Şehir İçin Birlikte Faydalı Olacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, sorun ve talepler konusunda istişarede bulundu.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Oldu

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir’in Milli Eğitim Bakanlığında Daire Başkanlığı görevine atanmasının ardından boşalan Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Behçet Bakır’ın atandığı öğrenildi.

Başkan Çınar, Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Sanatsal ve Kültürel Kurslarımızla Herkesin Hayatına Güzel Dokunuşlarda Bulunuyoruz”

Toplam 3598 haber.