Genel

Genel Haberleri

Vatandaş Ölüm Kavşağına Trafik Işığı İstiyor

Adıyaman-Gölbaşı karayolu üzerinde bulunan Besni yol ayrımı (Besni Kavşağı) yakınlarında köylüler, ölüm kavşağı olarak adlandırdıkları kavşağa çözüm bekliyor.

UNESCO’ya Resmi Başvuru Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı / Gastronomi Alanına başvuru yapılması ile ilgili online bir istişare toplantısı düzenlendi.

Keskin: “Borcu Ve Sıkıntısı Olana Kredi Verilir”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, KOSGEB’in imalat sektörü için vereceği kredi şartına “Vergi ve prim borcu olmayan” şartı konulmasına tepki göstererek,” Borcu olan insana kredi verilir ki, insanlar borcunu kapatsın, ayakta kalabilsin, üretim yapabilsin. Borcu olmayanın krediye ihtiyacı olmaz.” dedi.

BBP'li Türkkanı'dan 1 Mayıs Mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi Gökmen Türkkanı yazılı açıklamasında, Türkiye'de 1 Mayıs'ın uzun yıllar marjinal sol gruplar ve terör yandaşları tarafından istismar edildiğini belirtti.

Kızılay'dan Ailelere İftar Öncesi Sürpriz Ziyaret

Türkiye'de ve dünyada Saygınlığı devamlı artan yaptıkları çalışmalarla fakir fukaranın, yetimin, Mazlumun, ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olmaya devam eden Türk Kızılayı Ramazan ayında da gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Genel Başkan Adıyaman'dan Jeo Biden'e Sert Tepki!

Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman 24 Nisan'da Amerikan Başkanı Joe Biden'in 1915 olaylarına Soykırım demesine sert tepki göstererek Kendilerinin kanlı tarihlerine bakmaları gerektiğini belirterek Şanlı Türk Tarihine Kimsenin laf söyleyemeyeceğini belirtti.

Türk Ocağı Başkanı Günata’dan Sert Tepki” Türk Haksızlık ve Hadsizlik Yapmaz Şiddetle Kınıyoruz”

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata ABD Başkanı Joe Biden’in lobilere şirin gözükmesi için 24 Nisan’da yaptığı konuşmasında “ Soykırım “ lafına sert tepki göstererek Kanlı Tarihiyle yüzleşemeyen ABD nin Şanlı Tarihe sahip Türk Milletine söylediği sözleri kabul etmiyoruz diyerek gerçeklerin tarih sayfalarında olduğunu belirtti.

Karaca Group Malatya Temalı Çalışma Yapmak Üzere Malatya'da

Karaca Group Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karaca ve kreatif ekibi ilimize gelerek Malatya temalı yeni projeleri için Vali Aydın Baruş ile görüş alış verişinde bulundu.

Çocuklar Sordu, Başkan Güder Cevapladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocuklarımız Soruyor Başkan Amca Cevaplıyor” programı çerçevesinde sosyal medya üzerinden çocukların sorularını cevaplandırdı.

Başkan Gürkan" 23 Nisan Milletimizin Yeniden Dirilişinin Yazıldığı Tarihin Adıdır"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder’den 23 Nisan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 101'inci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Güder, “23 Nisan, egemenliğin kayıtsız-şartsız millete ait olduğunun tarihe silinmez bir kayıt olarak geçtiği gündür” dedi.

İçişleri Bakanlığından 23 Nisan'da sokağa çıkma yasağı genelgesi

81 İl Valiliğine Pandemi Kurallarına Uygun 23 Nisan Kutlamaları Genelgesi Gönderildi. Malatya Valiliği Resmi İnternet Sayfasından yapılan açıklamada;

Başkan Koçak" Ankara Pütürgeliler Derneğinde Hemşerilerimizle Birlikte Başaracağız"

Ankara Pütürgeliler Derneği Başkanı Eczacı Güzin Koçak Dernek Yönetim Kurulunda görev dağılımını yaptı. Toplantı da önemli kararlar alınırken komisyonlarda görevli olacak yönetim kurulu ise belirlendi.

Başkan Maskar" Akçadağ Neden Çıkarıldı? "

Malatya'nın 4 ilçesinde Kadastro Yenileme çalışmaları başlanması beklenirken Akçadağ ilçesinin ani bir kararla programdan çıkarılmasına bir tepki de Akçadağ Dayanışma Derneği ( AKÇADAĞDER ) Başkanı Murat Maskar'dan geldi.

Gürkan “Özal İle Fendoğlu Şehrimizin ve Ülkemizin Değerleridir”

Büyükşehir Belediyesinden Özal ve Fendoğlu Sergisi

Projede Baskilli Yoksa Sen Kimin Başkanısın?

Malatya Baskilliler Derneği Bşk. Görgün’den Başkan Akmurat’a yaptığı açıklamadan sonra Sert Tepki! Bu projede Baskilli yoksa sen kimin başkanısın? diye seslendi.

AK Gençlik Malatya Ramazan’da Sahada

AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığının Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı ‘‘İftara 5 Kala’’ programıyla iftara geç kalan Malatyalılara su ve hurma ikramında bulundu. Gençlerin örnek davranışı vatandaşlardan takdir aldı.

Baskilliler Derneği Bşk. Görgün’den Başkan AKMURAT’a Sert Tepki!

Sözün Bittiği Yerdeyiz Şimdi Sen Anlat Biz Dinleyelim“ Sayın İHSAN AKMURAT ”

Toplam 1742 haber.