Genel

Genel Haberleri

Milli Savunma Bakan Yardımcı Alpay'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpay, "Türkiye Bulunduğu Coğrafya İtibariyle Olağan Üstü Tehditlerle Karşı Karşıya Kalan Büyük Bir Devlettir"

Başkan Güder: “Şehitlik ve Gazilik Allah’ın Lütfettiği Bir Makamdır”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız’ı ve yönetimini ziyaret etti.

81 İl Valiliğine Kısmi Kapanma Genelgesi Gönderildi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine Kısmi Kapanma Genelgesi gönderildi. Genelgede, salgınla mücadele sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler; Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda belirlenerek uygulamaya geçirildiği belirtildi.

Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisleri, Yeşilyurt Belediyesine Devredildi

Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü bünyesinde ki sosyal tesis, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile Fırat Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Musa Aydemir’in imzaladıkları protokolle sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere Yeşilyurt Belediyesine devredildi.

Fırat Edaş Ramazan Ayında kesintisiz Enerji İçin Hazırlıklarını Tamamladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.,Ramazan ayında müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerjiyi en iyi şekilde verebilmek için sorumluluk bölgesinde gerekli tüm tedbirleri aldı.

Ramazan Ayı Mesajları

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif vesilesiyle Kurum, Milletvekilleri, Siyasi Parti Başkan ve Sivil Toplum temsilcileri birer mesaj yayınladılar. Mesajlarda;

Başkan Güder’den Ramazan Ayı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan ayının gelmesi nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı. 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Güder, bu özel ayın tüm İslam alemine bolluk bereket ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Vatanın En Vefalıları Unutulmadı

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde Polis Haftası dolayısı ile şehit aileleri ile birlikte şehit olan polislerimizi kabirleri başında ziyaret ederek, Kuran-ı Kerim okuyarak dua ettiler.

Şehit Hamdi Dikmen’in İsmi Kütüphane’de Yaşatılacak

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Tevfik Memnune Gültekin İlkokulu’nda özel bir kütüphane kuruldu.

Keskin: “Virüs Esnafın Kapısında Bağdaş Kurmuş Bekliyor”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türkiye’de sanki bütün koronavirüsü esnaf ve sanatkar kesimi yayıyormuş gibi bir algı oluşturuldu, onun için esnafın iş yerleri kapanıyor” dedi.

Cansuyu Derneği Ramazana Hazır

Cansuyu Derneği, Ramazan ayı boyunca mazlumlara, mağdurlara ve muhtaçlara yardımlarını ulaştıracak.

Başkan Çiçek'ten AKÇADAĞDER'e Ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek Akçadağ Dayanışma Derneğine ziyaret gerçekleştirerek Başkan Murat Maskar ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Gürkan" Yazıhan İlçemize Güzel ve Müstesna Bir Park Kazandırıldı"

Yazıhan Merkez Parkta İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan Yazıhan İlçemize Güzel ve Müstesna Bir Park Kazandırıldı

Malatya Genelinde 75 Acil Toplanma Alanı

Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapmış olduğu çalışmalar neticesinde olası doğal afetler ve acil durumlara karşı vatandaşların toplanacağı 75 alandan biri olan Arguvan Nazım Hikmet Meydanı’na Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş tarafından acil toplanma yön levhasının montesi yapıldı.

Keskin Biz haksızlığa karşı susmayacağız

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret eden Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı ve İzzetiye Mahallesi Muhtarı Aladdin Aktaş, beraberindeki yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarları, Sultansuyu Harasına sahip çıkışından dolayı teşekkür ettiler.

15 Temmuz milli irade ocaklarında istifa

15 Temmuz Milli Irade ocakları kadın kolları genel başkanı Ayşe Alpaslan 'ın şok istifası Malatya da gündem oldu.

Başkan Evren” Esnaf teşkilatı her zaman devletimizin hükümetimizin yanındayız”

Emekli 103 Amiralin, son dönemde gündemde olan Montrö Boğazlar Sözleşmesi’yle ilgili yaptığı açıklamaya bir tepki de Malatya’da Esnaf camiasından ESKKK Başkanı Ali Evren’den geldi.

Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e Ziyaret!

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Adıyaman İl Başkanı Ömer Çiçek'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Başkan Gürkan" Atalarımız Gibi Hizmet Destanları Yazma Sorumluluğumuz Var"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan Başkan Gürkan’a Ziyaret: “Başkanımızın Katkılarıyla Malatya Zirveye Tırmanıyor”

Toplam 1742 haber.