Genel

Genel Haberleri

Hekimhan Girmana Üretim Kooperatifi Kuruluşunu Tamamladı!

Kurulan ve faaliyetine başlayan Hekimhan Girmana Üretim Kooperatifi Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada Hekimhan Girmana Üretim Kooperatifin kurulduğunu ve tüm yasal işlemlerin bittiğini belirterek faaliyetine başladığı belirtti.

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Beraat Kandili Mesajı!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Berat Kandili Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bimyad Genel Başkanı Apohan'ın Berat Kandili Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayı’nın müjdecisi Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TSK Güçlendirme Vakfından Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetler Güçlendirme Vakfı Malatya Şubesi Yönetimi, Malatya Gazeteciler Cemiyetine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’in Acı Günü!

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş'in annesi Sultan Güneş ( 72 ) hayatını kaybetti.

Başkan Evren'den MEGSAŞ Genel Müd. Özpolat'a Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren MEGSAŞ Genel Müdürü Münir Özpolat'ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında istişare etti.

Yeşilyurt’ta ki Kayısı Bahçeleri Göz Kamaştırıyor

Topsöğüt mahallesindeki kayısı bahçelerini gezen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dünya kayısı pazarının merkezi konumundaki Malatya’nın farklı bölgelerindeki kayısı bahçelerimizde, tomurcuklanan kayısı çiçekleriyle birlikte kartpostallık görüntüler oluşmaya başladı.” diye konuştu.

Arslantepe Rotary Kulübü Engellileri Unutmadı

Arslantepe Rotary Kulübü Yardımlarına devam ediyor.Rotarykülübü tarafından 2430 bölge olarak son bir ay içinde toplam 100 adet akülü sandalyeyi SpinaBifida hastası çocuklara hediye etti.

Muhtarlardan Keskin’e Sultansuyu Teşekkürü

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, beraberindeki yönetim kurulu üyesi mahalle muhtarları Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek, Sultansuyu’ndaki gelişmelere karşı göstermiş olduğu duyarlılık için teşekkür etti.

Maski’ye Sıfır Atık Belgesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde tüm yurtta başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında Sıfır Atık Yönetmeliğince çalışmalarını tamamlayarak, Sıfır Atık Belgesini almaya hak kazandı.

Sadece Kutlamakla Yetinmek Yetecek mi

Uluslar arası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet zafer ,Yaşlılar Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AKÇADAĞDER'den Levent Seyir Terasında İnceleme Gezisi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül ile birlikte Dünyanın önemli kanyonlarından Akçadağ Levent Vadisi ve Seyir Terasını gezerek incelemelerde bulundular.

“Bu Çocuklar Hayata Artı Katıyor”

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve Malatya İl Müftülüğü işbirliğinde 21 Mart DownSendromlulur günü dolayısı ile bir program düzenlendi.

MAREMSAN Genel Kurulu Yapıldı

Malatya'da aktif olarak faaliyet gösteren Matbaa Basın Kağıt Ambalaj Reklam ve Sanayiciler Derneği (MAREMSAN) covid-19 nedeniyle ertelenen genel kurulunu Aksaç Otelde yaptı.

Battalgazi'nin Gizli Kahramanları Temizlik İşçileri

Malatya'nın en temiz çevresine sahip İlçelerinden Battalgazi ilçesinin görünmeyen kahramanları gece yaptıkları çalışmalarla ilçenin temizliğini sabaha kadar sürdürerek takdir alıyor.

“Su Hazinedir, Bu Hazineyi Korumak İçin Tasarruf Edelim”

Karataş mesajında, su tasarrufuna dikkat çekerek, MASKİ’nin bu konuda bir takım tedbirler aldığını söyledi.

Şehit Fethi Sekin’in Kabrine Ziyaret

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından organizasyonu yapılan ‘Şehit Fethi Sekin’in Mezarına Ziyaret’ etkinliği nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi Hilal Park 15 Temmuz Milli İrade Anıtı önünde program gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan ''İstanbul Sözleşmesi'' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin çekildiği İstanbul Sözleşmesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Toplam 1729 haber.