Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU Haberleri

Kayhan İNCEOĞLU haberleri, haber editörü Kayhan İNCEOĞLU tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Merkez Otobüs Durakları Yenileniyor

Malatya Merkez Valilik Binası yanında hizmet veren otobüs duraklarında yenileme çalışmaları sürüyor.

Eski Ayakkabıcılar Oda Başkanı Bardakçı Vefat Etti!

Malatya Ayakkabıcılar Esnaf Odası Eski Başkanı Malatya'nın renkli simalarından ve eşraflarından Mehmet Bardakçı vefat etti.

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Özcan’dan AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Erdoğan Ünal Akçadağ Dayanışma Derneği’ne (Akçadağder) ziyaret gerçekleştirdi.

Büyükşehir Bel. Meclis Üyesi Karakaş ve Muhtarlardan Başkan Aslan'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Pütürge Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Taşbaşı Mahalle muhtarı Ahmet Aslan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Merkez Bankası Heyetinden Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a Ziyaret

Malatya Merkez Bankası yöneticilerinden Malatya'nın önemli ziraat odalarından Yeşilyurt Ziraat Odası Başkanı Doğan Solmaz'a ziyaret gerçekleştirildi.

Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata'dan Malatya Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Türk Ocağı Malatya Başkanı Nadir Günata, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret edip çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan" Akçadağ Esnaf Odası Pandemi Sürecinde Başarılıydı"

İyi Parti Yeşilyurt ilçe Başkanı Mehmet Özcan beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçadağ ilçesinde bir dizi Temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

40 Yıllık Hayat Arkadaşlığı Ameliyat'ta da Sürdü!

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde başarılı ameliyatlara bir yenisi eklenirken 40 yıllık hayat arkadaşıyla birlikte ameliyat olan Elif ve Mehmet Özer Çifti Ameliyat 'ı da birlikte olarak dizlerindeki kireçlenmeden kurtuldular.

Yetimler Kervanı Gönüllere Dokunuyor!

2008 Yılında kurularak binlerce Fakir, Fukaranın, Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlerin yanında olarak Hayır Sahipleriyle İhtiyaç sahipleri arasında yıllardır köprü vazifesi gören Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İhtiyaçlı gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Kongresinde Başkan Özdemir Güven Tazeledi!

Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirirken mevcut Başkan Hüseyin Özdemir güven tazeledi.

Başkan Gürkan'dan Sakalıuzun Kömbesine Tam Not!

Levent vadisi kalkındırma ve koruma derneği Başkanı aynı zamanda Sakalıuzun Muhtarı Kanaat Önderi İhsan Turan Hafta sonu 1. olağan Kongresini gerçekleştiren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın konuk olduğu Akçadağ Dayanışma Derneği ziyaretinde Akçadağ İlçesinin en kaliteli ve meşhur has kömbesinin yapıldığı Sakalıuzun yöresinin Köz kömbesini sac ile birlikte getirerek sürpriz yaptı.

MESOB ve ESKKK Başkanlarından Sanayi Esnafına Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek ile birlikte Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek istişare ettiler.

AKÇADAĞDER Kongresinde Başkan Maskar Güven Tazeledi!

Akçadağ Dayanışma Derneği 1. Olağan Kongresini Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirdi.

ESKKK Başkanı Ali Evren'in Beraat Kandili Mesajı!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren Berat Kandili Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş’in Acı Günü!

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş'in annesi Sultan Güneş ( 72 ) hayatını kaybetti.

Kayısı Üreticilerine Zirai Don Uyarısı

Malatya'da Kayısı üreticilerine Zirai Don uyarısı yapılarak dikkatli olmaları istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 13. Bölge müdürlüğünden yapılan açıklamada Tunceli, Malatya, Elazığ, Adıyaman illerinde Mart ayının 25-30 u arasında Zirai don beklendiği belirtildi.

Toplam 3605 haber.